Detalii înfiorătoare despre fetele exploatate de Alex Bodi. Erau bătute până la leșin și băgate cu capul în toaletă

14.11.2020, 15:44
Detalii înfiorătoare despre fetele exploatate de Alex Bodi. Erau bătute până la leșin și băgate cu capul în toaletă
Detalii înfiorătoare despre fetele exploatate de Alex Bodi. Erau bătute până la leșin și băgate cu capul în toaletă

Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, este acuzat de proxenetism, trafic de persoane și șantaj. El a fost arestat preventiv, joi seară, 12 noiembrie, alături de alte șapte persoane.

După reținerea lui Alex Bodi, au ieșit la iveală detalii înfiorătoare despre dosarul în care este acum anchetat fostul soț al Biancăi Drăgușanu. Potrivit procurorilor DIICOT, fetele exploatate sexual în Germania erau supuse unor chinuri groaznice.

Acestea au povestit în fața anchetatorilor cum l-au cunoscut pe Alex Bodi. Se pare că afaceristul ar fi fost filat și de polițiștii germani, care i-au urmărit mașina în zona unde fetele se prostituau pentru el.

Fetele exploatate de Alex Bodi au rupt tăcerea

În urmă cu câteva zile, procurorii DIICOT au audiat mai multe prostituate care erau exploatate de gruparea specializată în proxenetism, din care făcea parte și fostul soț al vedetei.

Una dintre româncele care au făcut prostituție pe teritoriul Germaniei a ajuns la Frankfurt în 2014, ca mai apoi să lucreze într-un bordel din Berlin până în 2016, notează Gândul.ro. 

Aceasta a povestit că în cei doi ani petrecuți în Germania a cunoscut mai mulți membri ai grupării de proxeneți, printre care și Adrian Constantin Tâmplaru, unul dintre cei mai periculoși interlopi din Sibiu, și implicit nașul de cununie al lui Alex Bodi.

Cât încasau fetele traficate în Germania

În plus, ea i-a recunoscut pe membrii grupării atunci când anchetatorii i-au arătat fotografii. Victima a mai explicat că a trăit în teroare la unul dintre restaurantele deținute de Adrian Tâmplaru.

Alex Bodi încasa banii de la clienții fetelor prin transfer bancar. Fata a dezvăluit că a făcut transferuri către B.A.N, adică Alex Bodi, după cum urmează: 16.01.2015 – suma de 300 euro, 26.01.2015 – suma de 500 euro și 29.01.2015 – suma de 300 euro – sunt din Hamburg-Germania

De altfel, anchetatorii au scos la iveală mai multe tranzacții financiare efectuate de femei cunoscute ca prostituate de autoritățile germane.

Se întâmpla ca fetele să aibă și încasări mici, drept urmare, Alex Bodi punea presiune pe ele. Proxeneții nu aveau deloc milă de fete și le supuneau la chinuri groaznice.

Au îndurat chinuri groaznice

‘Persoana vătămată a fost legată și obligată să întrețină relații sexuale cu cei trei. Unul dintre suspecţi a dezlegat-o și a lovit-o cu pumnii până a leșinat, după care a dus-o în baie și a băgat-o cu capul în vasul de toaletă. Un alt bărbat a umplut cada, iar suspectul a băgat-o cu capul în apă, ținând-o un timp, după care a amenințat-o cu moartea și cu acte de violență asupra membrilor familiei’, se arată în referatul anchetatorilor.

Una dintre fete a povestit că Alex Bodi și Adrian Tâmplaru l-au gonit din Frankfurt pe un alt proxenet, căruia îi percepeau taxă de protecție.

O altă fată, care a ajuns în Germania în cursul anului 2012, pentru a se prostitua, a mărturisit că nu și-l amintește pe Alex Bodi și că nu își explică cum a trimis bani pe numele lui.

Mai mult de atât, Alex Bodi era urmărit și pe polițiștii germani, în zona ‘roșie’, acolo unde lucra cel puțin una dintre fetele controlate de el.

citește și...