Detalii inedite despre ținutele de scenă ale lui Fuego. ”Nu m-am uitat la partea financiară când a trebuit să lucrez la capitolul acesta”

05.06.2022, 12:59
Detalii inedite despre ținutele de scenă ale lui Fuego. ”Nu m-am uitat la partea financiară când a trebuit să lucrez la capitolul acesta”
Detalii inedite despre ținutele de scenă ale lui Fuego. ”Nu m-am uitat la partea financiară când a trebuit să lucrez la capitolul acesta”

Fuego, pe numele său real Paul Surugiu, a dat amănunte despre ținutele cu totul spectaculoase pe care le poartă pe scenă, la concerte sau la emisiunile la care apare. ”Unele sunt și au fost mai scumpe, altele mai ieftine! Nu m-am uitat la partea financiară când a trebuit să lucrez la capitolul acesta!”, a declarat artistul în vârstă de 45 de ani.

Fuego este foarte atent la modul în care se prezintă în fața publiculuii, fie că este vorba despre concerte sau aparriții televizate.

Acesta acordă o mare importanță ținutelor de scenă, realizate de creatori de modă renumiți din țara noastră. Artistul a dat amănunte în acest sens pentru revista Viva.

Detalii inedite despre ținutele de scenă ale lui Fuego.  ”Am toate costumele și sacourile din ultimii 15 ani cred, în dressing-ul meu”

”Multe din lucrurile pe care le-am purtat și le port sunt făcute după ideile mele, dar am colaborat și colaborez cu nume precum Doina Levintza, Maria Miu, Maria Constantinescu, Alexandru Ciucu, Liana, Elena Stoica și mulți alții. Hainele mele de scenă sunt o poveste. Așa vreau să fie și așa mă simt bine! Nu sunt omul convenționalului! Port redingote lungi pentru că mă avantajează, pentru că nu sunt comune și pentru că dau foarte bine pe scenă. Aleg să lucrez mereu cu profesioniști și cred eu că apar în fața oamenilor așa cum trebuie de fapt să apară un artist pe scenă – elegant, sclipitor, atent la fiecare detaliu și mereu altfel”, a explicat Fuego pentru sursa citată anterior.

”Am toate costumele și sacourile din ultimii 15 ani cred, în dressing-ul meu. Le păstrez pentru că parte din ele vreau să le expun peste ceva ani, mai ales că sunt adevărate opere de artă, făcute de Doina Levintza, cu broderii și lucru manual. Având și fluctuații de greutate, sunt nevoit sa-mi fac unele noi. Apoi, mi-am obișnuit mereu publicul ca la concerte să mă vadă altfel. Astfel că la fiecare turneu vin cu ceva nou, cu un nou concept și noi haine. La TVR 2, la fel, n-am repetat ținute, pentru că țin ca de fiecare dată să schimb, să fie altceva! Am mii de haine și sacouri de scenă! Unele nu le voi mai purta niciodată, pe altele da! Unele sunt și au fost mai scumpe, altele mai ieftine! Nu m-am uitat la partea financiară când a trebuit să lucrez la capitolul acesta! Am investit mult în ținute și cred eu că nu a fost în van”, a mai spus artistul.

citește și...