Detalii halucinante în cazul despărțirii Ancăi Țurcașiu de soțul ei: ‘În cercul lor nu era nici un secret că frecventau cluburile de swingeri’

21.07.2020, 13:46
Detalii halucinante în cazul despărțirii Ancăi Țurcașiu de soțul ei: 'În cercul lor nu era nici un secret că frecventau cluburile de swingeri'
Detalii halucinante în cazul despărțirii Ancăi Țurcașiu de soțul ei: 'În cercul lor nu era nici un secret că frecventau cluburile de swingeri'

Anca Țurcașiu și soțul ei, Cristian Georgescu, au pus punct unui mariaj de 22 de ani. Celebra actriță și medicul stomatolog s-au căsătorit în anul 1998 și au împreună un băiat de 21 de ani, pe nume Radu Alexandru.

Anca Țurcașiu a anunțat pe Facebook că a divorțat de tatăl fiului său. În schimb, fostul ei soț nu a dorit să comenteze pe seama acestui subiect. Însă nașul celor doi, Cristian Țânțăreanu, nu a avut nicio reținere în a oferi mai multe detalii cu privire la despărțirea acestora.

Au divorțat după 22 de ani de mariaj

‘Foarte bine ca a divorțat, că o dată vede nașu puța finei. Lasă că e mult bine singur, nu e un capăt de lume. Știu că în ultima perioadă au avut divergențe, nu se mai înțelegeau deloc. Ultima dată i-am văzut împreună acum două zile. Dar na… nu înseamnă că era roz situația’, a spus afaceristul pentru Click!

Nu este prima dată când Cristian Țânțăreanu vorbește despre mariajul celor doi. În 2014, acesta dezvăluia că Anca Țurcașiu și soțul ei obișnuiau să frecventeze cluburile de swingeri, unde făceau sex în grup.

‘În cercul lor nu era nici un secret că frecventau cluburile de swingeri. Făceau treaba asta de doi-trei ani cu regularitate. Era un grup retras, de vreo 15-20 de familii. Două cupluri ştiu că sunt din lumea oamenilor de afaceri, alte două din rândul oamenilor politici, iar restul tineri rebeli, cărora le place viaţa. Au vrut şi eu să merg, dar nu m-a lăsat soţia’, povestea Țânțăreanu la vremea respectivă, pentru Click!

Cristian Țânțăreanu făcea dezvăluiri șocante despre mariajul lor

La scurt timp după ce a făcut aceste afirmații, Țânțăreanu a precizat că a fost doar o glumă.

‘Toată treaba asta e invenţia mea. Eu aş vrea să particip la asta. Nici nu se pune problema de divorţ. M-a sunat Anca să mă întrebe cum de fac glume proaste. Nu divorţează, nu a divorţat, nu ştiu dacă în 10-15 ani nu o să divorţeze’, a mai adăugat acesta.

Și fostul soț al Ancăi a comentat această întâmplare și mărturisea la acea vreme că nu divorțează de actriță.

‘De-a lungul anilor am mai fost certaţi, ne certăm de la prostii, dar ne împăcam prin comunicare. Anca este cea care mă împacă. Cât despre faza cu swingerii, se ştie ca naşul Cristian Ţânţăreanu spune poante. Anca e necăjită, mi-a spus că nu ştie de ce a făcut gluma aceasta pe seama ei’, spunea Cristian Georgescu.

citește și...