Ce spunea Mirela Vaida despre soțul Ancăi Țurcașiu! Cum a ajuns prezentatoarea tv în patul lui Cristian Georgescu

21.07.2020, 13:26
Ce spunea Mirela Vaida despre soțul Ancăi Țurcașiu! Cum a ajuns prezentatoarea tv în patul lui Cristian Georgescu
Ce spunea Mirela Vaida despre soțul Ancăi Țurcașiu! Cum a ajuns prezentatoarea tv în patul lui Cristian Georgescu

Vestea că Anca Țurcașiu și medicul stomatolog, Cristian Georgescu, au divorțat după 22 de ani de căsnicie, a picat ca un trăsnet în showbiz-ul românesc.

Actrița a fost cea care a decis să rupă relația. Cei doi au mai fost la un pas de despărțire în 2014, dar și în 1997, când Cristian Georgescu a înșelat-o pe Anca Țurcașiu, iar aceasta a intentat divorțul.

Anca Țurcașiu a anunțat pe rețelele de socializare că nu mai formează un cuplu cu Cristian Georgescu. Artista a scris un mesaj trist prin care a anunțat separarea de soțul ei.

Anca Țurcașiu a anunțat prima că a divorțat

 

În urmă cu câțiva ani, dezvăluirile făcute de Mirela Vaida, prezentatoarea de la ‘Acces direct’, aruncau ‘în aer’ mariajul Ancăi Țurcașiu. Mirela Vaida și actrița sunt bune prietene și obișnuiau să se viziteze acasă.

Ce spunea Mirela Vaida despre soțul Ancăi

Mirela Vaida povestea cum a ajuns să doarmă chiar în patul soțului Ancăi Țurcașiu, chiar înainte de un spectacol. Prezentatoarea tv detalia amuzată cum au stat lucrurile.

‘Stati sa va spun poveste despre mine şi Anca Turcasiu, acum vreo 7 ani. Eu eram foarte obosită şi avusesem premiera cu spectacolul „Rebecca” pentru care eu muncisem foarte mult. După o repetiţie între 3 şi 5 după-amiaza eu aveam pauză, iar Anca zice „Hai la mine acasă, că stau mai aproape, să dormi”. M-am dus la ea acasă, mi-a dat treningul ei, pătura ei şi m-am aruncat pe canapea o oră în care chiar am dormit pentru că la 5 aveam iar repetiţii.

La premieră, vine un domn cu ochii albaştri, frumos, cu o dantură… şi zice „Bună ziua”. La care el zice „Nu vă supăraţi, doamnă, v-a plăcut să dormiţi în pijamalele mele?” Zic: „Ce am făcut?”. Să nu mă audă soţul, vrea să mă saboteze, să îmi facă ceva, să îmi distrugă familia. Mă uit să văd stânga-dreapta, să nu vadă careva. Zice „Iertaţi-mă, v-a plăcut în patul meu, în pijamalele mele?”. Băi, să nu audă unul din presă că mi-a nenorocit viitorul. Apoi vine Anca şi zice „E Cristi dragă, e soţul meu. Nu ştiu dacă ai dormit în pijamelele lui, dar în patul lui sigur ai dormit când ai fost la noi acasă’, a povestit Mirela Vaida, într-o emisiune tv.

citește și...