Ce spune nașul Cristian Țânțâreanu despre divorțul Ancăi Țurcașiu. ”Nu se mai înțelegeau deloc”

21.07.2020, 08:48
Ce spune nașul Cristian Țânțâreanu despre divorțul Ancăi Țurcașiu. ”Nu se mai înțelegeau deloc”

Omul de afaceri Cristina Țânțâreanu a făcut declarații după divoțul finilor săi, cântăreața Anca Țurcașiu și medicul stomatolog Cristian Georgescu.

Anca Țurcașiu a format  o familie cu medicul Cristian Georgescu timp de 22 de ani, din mariajul acestora rezultând un băiat, Radu. Cei doi s-au căsătorit în anul 1998. Petrecerea de nuntă, cu 400 de invitați, a avut loc în Paradisul Verde de la Corbeanca. Nașii de cununie ai Ancăi Țurcașiu și ai lui Cristian Georgescu au fost soții Țânțăreanu, Cristian și Manuela.

Omul de afaceri Cristian Țânțăreanu a făcut declarații, pentru click.ro, despre divorțul finilor săi. Acesta a afirmat că Anca Țurcașiu și Cristian georgescu nu se mai înțelegeau deloc în ultima vreme.

“Foarte bine ca a divorțat… Lasă că e mult bine singur, nu e un capăt de lume. Știu că în ultima perioadă au avut divergențe, nu se mai înțelegeau deloc. Ultima dată i-am văzut împreună acum două zile. Dar na… nu înseamnă că era roz situația”, a declarat Cristian Țânțșăreanu.

Medicul stomatolog Cristian Georgescu, fostul partener de viață al Ancăi Țurcașiu a spus doar atât:

“Prefer să nu comentez deloc acest subiect”.

A anunțat pe Facebook că a divorțat

Anunțul despre divorț a fost făcut de Anca Țurcașiu pe pagina sa de Facebook, luni seara, 20 iulie 2020.

”Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului!

Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită ! Sunt aici pe Pământ că să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște! Vă mulțumesc celor care mi ați fost alături in această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n aș fi putut!”, a transmis artista în mediul online.

citește și...