Detalii din viața sentimentală a lui chef Cătălin Scărlătescu. ”Sunt foarte indisponibil”

24.06.2021, 16:08
Detalii din viața sentimentală a lui chef Cătălin Scărlătescu. ”Sunt foarte indisponibil”
Detalii din viața sentimentală a lui chef Cătălin Scărlătescu. ”Sunt foarte indisponibil”

Chef Cătălin Scărlătescu a vorbit despre viața sa sentimentală. Acesta a afirmat că există cineva în viața lui, însă niciodată nu i-a plăcut să dea detalii despre viața sa personală. ”Mă țin și eu cu fetele de mână, sunt un om normal”, a spus juratul de la show-ul culinar ”Chefi la cuțite” în cadrul unui interviu.

Chef Cătălin Scărlătescu este foarte discret atunci când vine vorba despre viața sa sentimentală.

Cu toate acestera, juratul de la emisiunea ”Chefi la cuțite”, de la Antena 1, a oferit câteva detalii în acest sens într-un interviu pe care l-a acordat pentru Antena Stars.

Detalii din viața sentimentală a lui chef Cătălin Scărlătescu. ”Am și eu o iubită că nu pot sta singur cuc”

Chef Cătălin Scărlăteascu a afirmat că în prezent este implicat într-o relație. ”Sunt foarte indisponibil. Niciodată nu m-am afișat. Nu îmi place să aduc viața personală la TV. Urăsc astea la televizor. Mă țin și eu cu fetele de mână, sunt un om normal. Am și eu o iubită că nu pot sta singur cuc. În momentul de față am o relație. Eu sunt un veșnic îndrăgostit. Nu îmi trece niciodată”, a spus acesta, citat de spynews.ro.

Și sora lui chef Cătălin Scărlătescu, Carmen, a făcut declarații despre viața sentimentală a juratului de la ”Chefi la cuțite”. ”Discuția asta de multe ori a trezit controverse. La modul că el de exemplu mergem în vacanță, el e cu iubita și sunt și eu, că de obicei mergem așa, eu sunt singura și el cu iubita și tot timpul el îmi dă mie mai multă atenție și ele tot timpul sunt geloase pe mine și eu tot timpul încerc să le explic. Pur și simplu știi cum sunt femeile. Au nevoie de atenție și oricare ar fi relația, în momentul în care bărbatul de lângă tine nu îți dă ție toată atenția și o împarți cu altă femeie, chiar dacă este mama, sora că și cu mamele au fetele probleme. Eu mă simt ciudat de multe ori și eu încerc să le explic. Pe calea aceasta le zic să stea liniștite și să încerce să îi câștige atenția mai mult decât o fac”, a spus Carmen Scărlătescu.

citește și...