Detalii din viața sentimentală a lui Alex Delea, câștigătorul ”Survivor România”. ”Din păcate, doar eu iubeam… ea nu”

26.07.2022, 14:55
Detalii din viața sentimentală a lui Alex Delea, câștigătorul ”Survivor România”. ”Din păcate, doar eu iubeam… ea nu”
Detalii din viața sentimentală a lui Alex Delea, câștigătorul ”Survivor România”

Alex Delea, care a câștigat cea mai recentă ediție a emisiunii ”Survivor România”, a oferit detalii din viața sa sentimentală. Acesta a dezvăluit că nu este implicat într-o relație în prezent. De asemenea, Alex Delea a mărturisit că a suferit din dragoste. ”Din păcate, doar eu iubeam… ea nu”, a declarat câștigătorul ”Survivor România” 2022.

Marea finală ”Survivor România” 2022 a avut loc în data de 31 mai 2022. În urma confruntărilor individuale, Alex Delea a fost desemnat ca fiind finalist. La votul publicului au ajuns Elena Chiriac și Ionuț Popa. În urma voturilor telespectatorilor, cel care a părăsit competiția a fost Ionuț Popa. Elena Chiriac a ajuns în finală alături de Alex Delea, care a fost desemnat câștigătorul ”Survivorr România ” 2022. Acesta a încasat premiul cel mare, în valoare de 100.000 de euro.

Alex Delea a oferit detalii despre viața sa sentimentală în cadrul unui interviu pentru revista Viva. Acesta a mărturisit că este singur în prezent, dar și că a suferit din dragoste. ”În momentul de față, sunt foarte liber… dar deschis la orice posibilă relație care va veni”, a spus ac esta.

Detalii din viața sentimentală a lui Alex Delea, câștigătorul ”Survivor România”. ”În general, nu am avut relații foarte lungi deoarece eu mereu călătoream între Spania și România”

”Am suferit din dragoste, în anul 2019, când am fost îndrăgostit pentru prima și singura dată. Din păcate, doar eu iubeam… ea nu. În general, nu am avut relații foarte lungi deoarece eu mereu călătoream între Spania și România, așa că mai mult de 2-3 luni nu au ținut. Copil îmi doresc până voi ajunge la vârsta de 30 de ani. Va fi cea mai mare bucurie a vieții mele”, a mărturisit Alex Delea.


Despre cum ar vrea să fie viitoarea sa parteneră, Alex Delea a spus: ”Vreau să pot vorbi orice cu ea, să fie totul normal, fără a trebui să îi spun eu ei sau ea mie ce avem de făcut. Aș vrea ca totul să vină de la sine”.

citește și...