Detalii din mariajul Danei Rogoz cu Radu Dragomir. ”Nu mă dau expertă în ale căsniciei”

19.09.2022, 16:10
Detalii din mariajul Danei Rogoz cu Radu Dragomir. ”Nu mă dau expertă în ale căsniciei”
Detalii din mariajul Dane Rogoz cu Radu Dragomir.

Actrița Dana Rogoz, în vârstă de 36 de ani, a dat detalii din relația sa cu partenerul de viață, regizorul Radu Dragomir, în vârstă de 55 de ani, împreună cu care are doi copii. ”Nu mă dau expertă în ale căsniciei, dar nu cred în secrete! La noi a funcționat totul pentru că am fost foarte sinceri unul cu celălalt”, a explicat vedeta.

Dana Rogoz a devenit mămică pentru a doua oară în luna mai a anului 2020. Vedeta a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, care a primit numele Lia Elena. Dana Rogoz mai are un băiețel, Vlad, din mariajul cu regizorul Radu Dragomir. Soțul Danei Rogoz, Radu Dragomir, a mai fost căsătorit o dată și are și un copil, Barbu, din mariajul cu actrița Ozana Oancea, cea pe care a părăsit-o pentru a-și trăi povestea de dragoste cu cea cunoscută multă vreme drept ”Abramburica”.

Dana Rogoz a vorbit despre relația cu soțul ei, dar și desprte eventualitatea de a deveno din nou mămică în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru click.ro.

Detalii din mariajul Danei Rogoz cu Radu Dragomir.  ”Nu a trebuit niciodată să fac eforturi pentru a fi pe placul lui sau iubită de el”

”Nu mă dau expertă în ale căsniciei, dar nu cred în secrete! La noi a funcționat totul pentru că am fost foarte sinceri unul cu celălalt. Cred că semănăm în punctele esențiale. Nu a trebuit niciodată să fac eforturi pentru a fi pe placul lui sau iubită de el. Ne-am iubit și ne iubim așa cum suntem și am fost de-a lungul celor 18 ani!”, a declarat Dana Rogoz despre mariajul cu Radu Dragomir.

Despre eventualitatea de a deven din nou mămică, dana Rogoz a spus: ”Nu! Sunt deja mamă, rămân mamă, dar gata! Am terminat! Nu s-a mai pus problema. Sunt foarte implicată în ce-i privește pe copii și vreau să le fie lor bine. Nu există alte planuri în acest sens”.

citește și...