Detalii neștiute din viața Elenei Matei, finalista lui Sorin Bontea la ”Chefi la cuțite”. ”Ne descurcam foarte greu”

04.07.2021, 13:26
Detalii neștiute din viața Elenei Matei, finalista lui Sorin Bontea la ”Chefi la cuțite”. ”Ne descurcam foarte greu”
Detali neștiute din viața Elenei Matei, finalista lui Sorin Bontea la ”Chefi la cuțite”. ”Ne descurcam foarte greu”

Elena Matei a fost finalista lui chef Sorin Bontea în cel de-al nouălea sezon al emisiunii ”Chefi la cuțite”. Acesta a acordat un interviu pentru postul de televiziune Antena Stars în care a oferit amănute despre familia sa.Foasta consurentă de la show-ul culinar de la Antena 1 a vorbit despre greutățile cu care s-a confruntat familia sa.

Narcisa Birjaru a făcut parte din echipa lui Chef Cătălin Scărlătescu. Acesta a câștigat finala celui de-al nouălea sezon al show-ului culinar de la Antena 1. În finală, Narcisa Borjaru s-a întrecut cu Cătălin Amarandei, din echipa lui chef Florin Dumitrescu, și Elena Matei, din echipa lui chef Sorin Bontea.

Elena Matei a acordat un interviu pentru postul de televiziune Antena Stars în care a scos la iveală amănunte mai puțin cunoscute din viața sa.

Tânăra în vârstă de 23 de ani a rămas fără tată la vârsta de 15 ani. Pentru că familia se descura greu, mama acesteia a plecat la muncă în străinătate.


Detali neștiute din viața Elenei Matei, finalista lui Sorin Bontea la ”Chefi la cuțite”. ”Nu puteam să ne descurcăm așa”

„Atunci mama a vrut să rămână în țară, doar că atunci salariile erau foarte mici în România, nu că acum n-ar fi și nu puteam să ne descurcăm așa, mai ales că eu eram și la liceu și stăteam la țară, trebuia să fac naveta, ne descurcam foarte greu și am decis mai bine să plece înapoi în Austria ca să mă poată susține financiar. Tatăl meu avea foarte mare grijă de mine, era cel mai bun prieten al meu și faptul că el avea încredere în mine și chestia asta m-a motivat, să nu fie în zadar și să-l fac mândru în continuare”, a declarat Elena Matei, potrivit spynews.ro.

Elena Matei a făcut declarații și despre schimbările apărute în viața sa odată cu participarea la emisiunea ”Chefi la cuțite”. ”Încă nu pot să zic că este o schimbare majoră, pentru că eu nu sunt conștientă de ceea ce se întâmplă după emisiune sau în timpul emisiunii, adică mie încă nu-mi vine să cred că sunt atâția oameni care mă susțin, care îmi trimit mesaje”, a explicat aceasta.

citește și...