Despre cine spune Musty că e maestrul strategiilor la ”Survivor România”. ”Așază lucrurile într-un fel în care să iasă bine”

24.03.2021, 13:47
Despre cine spune Musty că e maestrul strategiilor la ”Survivor România”. ”Așază lucrurile într-un fel în care să iasă bine”
Despre cine spune Musty că e maestrul strategiilor la ”Survivor România”. ”Așază lucrurile într-un fel în care să iasă bine”

Musty a făcut declarații despre concurenții de la show-ul ”Survivor România”, din care a făcut parte.

Musty este fratele cântărețului Kamara, de la trupa Alb-Negru. De profesie inginer de sunet, Musty Camara are 39 de ani și este cu cinci ani mai mic decât fratele său, Kamara. La doar 15 ani a plecat de acasă, ca să studieze şi să muncească, a făcut naveta între Franţa şi Coasta de Fildeş, stabilindu-se câţiva ani mai târziu în Tenerife. Din 2015 trăieşte în România. Musty are trei copii cu trei femei diferite.

Musty a participat la emisiunea ”Survivor România, unde a făcut parte din echipa Războinicilor. Acesta a părăsit însă competiția. Acum Musty a vorbit despre concurenții rămași în competiția din Republica Dominicană. Întrebat, într-un interviu pentru click.ro, cine este maestrul strategiilopr la ”Survivor România, Musty a răspuns: ”Este o competiție și fiecare, la final, va trage pentru sine. Cred că Zanni este maestrul strategiilor, pentru că el așează lucrurile într-un fel în care să iasă bine, inclusiv conflictele, situațiile. Este un joc psihic. Dacă reușești să dărâmi anumite lucruri, situațiile vor crea anumite tensiuni. Pentru unii este un show, pentru alții o aventură de supraviețuire sau un joc sportiv. Însă este un show de televiziune și la final important este să te împaci cu tine și cu cei din jurul tău”.

Pe cine vede Musty câștigător la ”Survivor România”


Musty a afirmat că și-ar dori foarte mult ca show-ul să fie câștigat de un concurent din echipa Războiinicilor. ”Îmi doresc din suflet să fie un Războinic. Nu pot nominaliza unul, toți merită să ajungă în finală. Și Maria, Mellina, Starlin, Sorin, Albert, Marius, Sindy”, a spus el.

Musty a explicat și care au fost cele mai dificile momente pentru el în competiție: ”La început și la sfârșit. Prima săptămână am trecut greu peste foame, apoi am început să caut mâncare în natură. Momentele când m-am accidentat au fost grele, la final nu mai puteam să țin pasul, mă durea genunchiul, forțam o situație complicată deja. Este bine să știi când să te oprești”.

Despre experiența ”Survivor România”, Musty a afirmat: ”Am trăit o viață complicată, grea. Acest show m-a readus cu picioarele pe pământ, mi-a dat un restart la viață. De aceea am și mers la Survivor România. Eu, de la 20 de ani până astăzi, am fost într-un algoritm de viață complicat și aveam nevoie de această experiență. Acum pot să îmi reiau viața cât de bine pot, de la zero. Vreau să fiu mai mult alături de copiii mei, de mine, să mă dedic proiectelor mele”.

citește și...