Despre ce femeie celebră spune Cătălin Botezatu că e bine îmbrăcată. ”La această oră”

05.11.2022, 14:51
Despre ce femeie celebră spune Cătălin Botezatu că e bine îmbrăcată. ”La această oră”
Despre ce femeie celebră spune Cătălin Botezatu că e bine îmbrăcată

Creatorul de modă Cătălin Botezatu, în vârstă de 55 de ani, și-a spus foarte clar părerea despre ce femeie celebră din România consideră că este bine îmbrăcată. Designerul a spus cine este pe primul loc în preferințele lui în ceea ce privește stilul vestimentar. ”La această oră”, a comentat binecunoscutul creato de modă.

Cătălin Botezatu a dezvăluit, pentru click.ro, ce femeie celebră din țara noastră este în topul preferințelor sale în ceea ce privește stilul vestimentar.

Este vorba despre femeia de afaceri Camelia Șucu.

Despre ce femeie celebră spune Cătălin Botezatu că e bine îmbrăcată. ”Părerea mea este că cea mai bine îmbrăcată femeie de la noi este Camelia Șucu”

„Părerea mea este că cea mai bine îmbrăcată femeie de la noi este Camelia Șucu, la această oră! La capitolul bărbați, pe primul loc e Cătălin Botezatu, evident! Glumesc, dar nu văd unul mai bine îmbrăcat ca mine pe aici!”, a spus Cătălin Botezatu.

„Româncele se îmbracă din ce în ce mai bine! Și bărbații, pot să spun, au început să fie foarte atenți. Eu, cel puțin, în ultima vreme, îmbrac vedetele de la Hollywood, și mai puțin din România”, a adăugat designerul.

Camelia Șucu a fost căsătorită cu Dan Șucu

Dan Șucu este un cunosc ut om de afaceri. În ultima perioadă de timp, acesta a fost prezent și la o emisiune de la postul de televiziune Pro TV. Dan Șucu s-a alăturat celui de-al doilea sezon al emisiunii “Imperiul Leilor”. În plan personal, Dan Șucu este căsătorit cu fosta prezentatoare de televiziune Diana Șucu, împreună cu care are doi băieți. Acesta a mai fost căsătorit cu Camelia Șucu. Acesta a vorbit despree separarea de Dan Șucu într-un interviu pentru life.ro.

”Nu am știut să ne împărtășim problemele unul altuia. Nu a avut nici unul, nici celălalt urechi pentru problemele celuilalt și unul dintre noi s-a trezit că îi este mai bine cu altcineva, iar eu simțeam că ceva este în neregulă, dar nu știam ce să întreb, nu-mi venea să cred și, realmente, nici nu am întrebat: „Ce se întâmplă cu tine?” Sau mai întrebam, dar în momentul când unul dintre parteneri deja pleacă către altcineva, ruptura este destul de gravă. În general, nu zic că nu se pot reînoda lucrurile, dar trebuie să existe o bază ca să se poată face ceva în acest sens. La noi această bază nu a existat, nu am știut să ne-o clădim, acesta fiind unul dintre motivele pentru care relația noastră nu s-a mai putut reface, pe lângă faptul că eu țin foarte mult la loialitate și nu mă refer doar la cea a partenerului meu de viața, ci și a partenerului meu de business”, a declarat Camelia Șucu.

”Din păcate, viețile noastre personale și profesionale au fost foarte strâns împletite, eram parteneri în 18 firme, iar atunci când Dan s-a hotărât să plece de acasă, mi-a cerut să plec și din companie. Nu știam nici ce e ăla divorț, dar să renunț și la companie. În acel moment a trebuit să facem o analiză a firmelor și astfel am descoperit lucruri care m-au făcut să nu mai am încredere în partenerul meu și nici respect pentru ceea ce a făcut”, a mai spus aceasta.

Camelia Șucu a mărturisit că multe lucruri s-au schimbat după divorț: ”Chiar și faptul că o parte dintre cunoștințe/ prieteni nu mă mai invitau la evenimente de familie, nici măcar nu a contat că el fusese cel care plecase de acasă, ceea ce observ că se întâmplă și azi”.

citește și...