Despre ce artiști a spus Vali Bărbulescu că nu au ce să caute în muzica românească

27.03.2021, 14:14
Despre ce artiști a spus Vali Bărbulescu că nu au ce să caute în muzica românească
Despre ce artiști a spus Vali Bărbulescu că nu au ce să caute în muzica românească

Vali Bărbulescu a făcut declarații neașteptate la emisiunea pe care Cătălin Măruță o moderează la postul de televiziune Pro TV.

Vali Bărbulescu, unul dintre cei mai apreciați DJ din România, a fost invitat la rubrica „Spui tot sau îți ia gura foc” din cadrul emisiunii „La Măruță”, de la Pro TV. Vali Bărbulescu a răspuns fără ezitare la întrebarea: ”Ce vedete din muzica românească ți se par lipsite de talent, încât nu au ce căuta în showbiz?”.

Acesta a dat trei nume: Antonia, Alex Velea și Abi, menționând că nu are nimic personal cu ei, dar consideră că nu au talent și că ar putea face altceva în afară de muzică. ”Ar putea să facă altceva, sincer… Nu am nimic cu ei, dar…”.


Ce vedete i-au făcut avansuri lui Vali Bărbulescu

Vali Bărbulescu a recunoscut, la emisiunea respectivă  că a avut o relație cu Cătălina Toma, artista care a cântat cu BUG Mafia, despre care presa nu a aflat.

De asemenea, acesta a numit și trei femei din showbiz care i-au făcut avansuri.

”Anda Adam, Andreea Raicu și Otniela Sandu”, a afirmat el.

”A fost într-un context da… dar după ce le-am făcut eu avansuri, n-au fost ele primele”, a mai spus Vali Bărbulescu.

Antonia formează un cuplu cu Alex Velea, împreună cu care are doi băieți

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Au împreună doi băieți, Akim și Dominic. Cântăreața mai are o fiică, Maya, rezultată din mariajul pe care l-a avut cu Vincenzo Castellano. Antonia a adus-o pe lume pe Maya în anul 2010. În 2014, vedeta l-a născut pe Dominic, primul băiat pe care îl are cu Alex Velea, iar doi ani mai târziu a venit pe lume și Akim, al doilea copil pe care artista îl are cu actualul ei partener de viață.

Din anul 2013, de când s-a separat de fostul soţ, Vincenzo Castellano, drumurile la tribunal şi lupta pentru fiica lor, Maya, i-au consumat mult timp şi multă energie Antoniei. Aceasta a afirmat anul trecut că divorțul lor a fost pronunțat.

La rândul lui, Alex Velea a fost și el căsătorit cu Ana Maria. Alex Velea și Ana Maria au început o relație în 2008 și după doi ani au făcut marele pas, căsătorindu-se. Nașii lor au fost nimeni alții decât colega de breaslă a solistului Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea. Din păcate, mariajul lor a început să scârțăie și, patru ani mai târziu, cei doi au divorțat.

citește și...