A apărut un video cu Shakira și Piqué înainte de a se despărți. “Așa trăiau împreună”

04.10.2022, 16:06

Fostul cuplu a devenit în ultimele luni în centrul atenției presei de divertisment mainstream. Shakira, una dintre cele mai recunoscute artiste columbiene la nivel mondial, și-a surprins fanii în urmă cu câteva luni și a confirmat că se desparte oficial de Gerard Piqué, cu care a avut o relație amoroasă timp de mai bine de 12 ani.

“Ne pare rău să confirmăm că ne despărțim. Pentru bunăstarea copiilor noștri, care sunt prioritatea noastră principală, vă rugăm să le respectați intimitatea. Vă mulțumim pentru înțelegere”, a spus ea într-un scurt comunicat de presă la acea vreme.

După acest anunț, cântăreața din Barranquilla și fotbalistul de la Barcelona au devenit principalul obiectiv al presei internaționale de divertisment. Mai mulți jurnaliști au dezvăluit chiar și unele dintre infidelitățile lui Piqué, potrivit semana.com.

A apărut un video cu Shakira și Piqué înainte de a se despărți

Jordi Martín, corespondentul spaniol al emisiunii El gordo y la flaca (Univisión), este unul dintre paparazzi care au stat cu ochii pe Shakira în ultimele săptămâni, iar luni a dezvăluit pe contul său oficial de Twitter un videoclip privat cu fostul cuplu.

“Pique și Shakira când trăiau împreună”, a fost scurtul mesaj scris de renumitul comunicator pentru a însoți piesa audiovizuală, care a primit zeci de comentarii în câteva minute.

Fotbalistul i-a făcut o glumă artistei

În înregistrare, care a devenit de asemenea un trend pe diferite rețele de socializare, se poate observa că fundașul central i-a făcut o glumă artistei, în timp ce îl întreba despre cină, și l-a lovit cu o mică minge de cauciuc.

“Clara și prietena ei urmăreau pe telefoanele lor mobile site-urile care o comparau cu Shakira”

“Piqué și noua lui iubită sunt văzuți peste tot. Camera noastră a surprins acum câteva zile când Clara și o prietenă au mers să-l vadă jucând pe stadionul din Barcelona. Clara era în tribunele unde stau soțiile jucătorilor”, a spus el inițial.

Apoi a adăugat: “Din ce ne-a spus un martor ocular, fata și prietena ei urmăreau pe telefoanele lor mobile site-urile care o comparau cu Shakira. Când au părăsit stadionul, cuplul părea fericit și zâmbitor”.

“Este greu să vorbesc despre asta, mai ales pentru că încă trec prin asta și sunt în atenția publicului. Unul dintre noi a trebuit să facă sacrificii. Mi-am pus cariera pe plan secundar și am venit în Spania, pentru a-l susține, pentru ca el să poată juca fotbal și să câștige titluri. A fost un act de dragoste. Datorită acestui lucru, copiii mei au putut avea o mamă prezentă și am această legătură incredibilă cu ei, care este de nezdruncinat și care ne susține”, a spus artista.

citește și...