Desert cu căpșuni, gata în 5 minute! Toată lumea caută această rețetă!

06.07.2022, 20:42

Acest desert incredibil de simplu de cinci minute cu căpșuni este pentru orice sărbătoare de primăvară sau de vară! Căpșunele proaspete și bomboanele ladyfingers se combină pentru a face această rețetă de desert.

Cel mai bun mod de a descrie acest lucru ar fi un tiramisu cu aromă de căpșuni. În loc de cafea se poate folosi un desert dulce de tip jeleu danez. Acesta se îmbibă în brioșele moi și, atunci când este combinat cu frișca rece și fructele de pădure proaspete, rămâi cu un tratament dulce ușor și răcoritor!

Lista de ingrediente pentru acest tort de căpșuni fără coacere este scurtă, ceea ce îl face cu atât mai atrăgător. Cu 4 ingrediente simple și 5 minute din timpul tău, ești pe drumul cel bun spre un deliciu pe care toată lumea îl va adora. Este, de asemenea, răspunsul perfect la ce să faci cu o mulțime de căpșuni proaspete. Iată de ce aveți nevoie:

Ingrediente pentru un desert ușor și rece de căpșuni:

  • Piscoturi
  • Junket Danish Dessert (afiliat) (sau găsit lângă Jello)- Acesta NU este Jell-O. Este mai mult ca un sos de căpșuni.
  • Cool Whip- Un recipient care a fost decongelat.
  • Căpșuni proaspete.

Mod de preparare

Puneți fursecuri ladyfinger într-un vas. Poți folosi fie un vas 9×13, fie un vas de 2- 9″, fie cupe de unică folosință!
Adăugați un strat de căpșuni proaspete tăiate.
Fierbeți Junket cu apă timp de 1 minut. Turnați deasupra.
Adăugați Cool Whip și mai multe fructe de pădure proaspete pentru decor.
Mereu mi se cere rețeta. Când le dezvălui secretul despre cât de simplu este cu adevărat acest desert, toată lumea este uimită. Cred că finisajul frumos are un mare impact. Toată lumea pare să graviteze spre el pe masa de desert.

 

Sfaturi pentru această rețetă

Cu cât stă mai mult la frigider, cu atât mai bine. Aromele par să se îmbine în cel mai frumos mod. Va trebui să vă abțineți să nu vă răsfățați prea mult.
Puteți face acest deliciu cu până la 2 zile în avans! Așteptați să adăugați frișca rece și fructele de pădure decorative până la servire.
Danish Junket vine și în alte arome! Încearcă-l cu zmeură proaspătă.

citește și...