Denise Rifai se confesează. ”Dacă nu voi cunoaște un astfel de bărbat nu voi face niciodată copii”

04.05.2021, 17:15
Denise Rifai se confesează. ”Dacă nu voi cunoaște un astfel de bărbat nu voi face niciodată copii”
Denise Rifai face mărturisiri. ”Dacă nu voi cunoaște un astfel de bărbat nu voi face niciodată copii”

Jurnalista Denise Rifai a făcut declarații legate de viața sa personală. Aceasta a vorbit despre întemeierea unei familii și despre copii.

Denise Rifai prezintă emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, la postul de televiziune Kanal D. De când a început emisiunea respectivă, Denise Rifai a avut  invitați din diverse domenii, de la politică la medicină și showbiz. Jurnalista a vorbit despre viața sa personală într-un interviu pe care l-a acordat pentru okmagazine.ro. Aceasta a mărturisit că își dorește să aibă copii, însă doar atunci când va găsi partenerul potrivit.

”Îmi doresc foarte mult să am copii, însă îi voi avea când va exista un partener cu care să pot crește un copil echilibrat. El are nevoie de ambii părinți și când aduci pe lume o ființă trebuie să fii într-un cuplu solid, să te cunoști cu omul de lângă tine, astfel încât să îi oferi o educație bună, dar și un mediu frumos în care să crească. Dacă nu voi cunoaște un astfel de bărbat nu voi face niciodată copii și nu este nicio problemă, nu mă grăbesc”, a declarat Denise Rifai.

Denise Rifai: ”Sunt mai sensibilă decât își imaginează mulți”


Deși pare o persoană foarte dură, Denise Rifai a afirmat că este o fire foarte sensibilă. ”Nu sunt o femeie dură, sunt poate mai hotărâtă, mai luptătoare. Sunt mai sensibilă decât își imaginează mulți. Par dură, dar nu sunt. Vulnerabilă am fost de multe ori în fața celor pe care eu îi iubesc. Am aceleași frici, temeri ca orice alt om normal”, a declarat ea.

În același interviu, Denise Rifai a spus și ce părere are despre intervențiile estetice.

”Iubesc chirurgia estetică și trebuie să le mulțumim acestor oameni care fac minuni, pentru că sunt persoane care au realmente nevoie de intervenții estetice. Sunt atât de multe femei și atâția bărbați care trăiesc cu anumite complexe ce le afectează viața. Mă bucur că există oameni minunați cu harul de a lua de pe inima unui om o povară. Mi- aș face toate intervențiile posibile, dar cred foarte mult în discreție și în faptul că astfel de intervenții trebuie să sublinieze frumusețea. Totul trebuie făcut într-o justă măsură de medici pregătiți doar în acest domeniu și în limitele fizionomiei și corpului tău. Sunt foarte multe femei care și-au făcut tot felul de intervenții deloc reușite. Sunt foarte mulți medici care uită de deontologie și se gândesc la buzunarul lor propriu. Apreciez oamenii care își întorc pacientele din drum atunci când nu este cazul ca acestea să apeleze la chirurgia estetică”, a explicat prezentatoarea de la Kanal D.

 

citește și...