Denise Rifai, dezvăluiri despre relația cu tatăl său. ”A fost și este cel mai bun antrenor al meu”

13.03.2022, 16:48
Denise Rifai, dezvăluiri despre relația cu tatăl său. ”A fost și este cel mai bun antrenor al meu”
Denise Rifai, dezvăluiri despre relația cu tatăl său. ”A fost și este cel mai bun antrenor al meu”

Denise Rifai a dat detalii despre familia sa. Vedeta de la Kanal D a făcut dezvăluiri despre relația cu totul specială pe care o are cu tatăl său, pe care îl vede ca un mentor. ”A fost și este cel mai bun antrenor al meu. Eu cred că el sunt eu. Dacă nu era el, nu cred că aș fi fost această Denise”, a declarat aceasta.

Denise Rifai prezintă emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, la postul de televiziune Kanal D. De când a început emisiunea respectivă, Denise Rifai a avut  invitați din diverse domenii, de la politică la medicină și showbiz.

Denise Rifai a acorrdat un interviu pentru spectacola.ro, unde a vorbit despre familia sa, în special despre relația pe care o are cu tatăl său.

Denise Rifai, dezvăluiri despre relația cu tatăl său. ”De la tata am coloana vertebrală. Tata m-a învățat să nu fac niciodată niciun compromis”

Denise Rifai a declarat că părintele ei nu a fost de acord cu cariera de jurnalist, însă ea nu a renunțat la visul său. “Tata e cel mai mare conservator, dar e tata, îl respect. A fost și este cel mai bun antrenor al meu. Eu cred că el sunt eu. Dacă nu era el, nu cred că aș fi fost această Denise. Când în permanență trebuie să te bați cu cineva care-i puternic și trebuie să-i dovedești nu prin bătaie, ci prin realizările tale, pas cu pas, că tu ești pe drumul cel bun și că tu faci bine tot ce faci. De la tata am coloana vertebrală. Tata m-a învățat să nu fac niciodată niciun compromis”, a declarat vedeta TV pentru sursa citată anterior.

“Tata are încredere în mine și este foarte mândru că pot face față oricărei situații. Tata este foarte sigur pe mine, în tot. A înțeles că eu m-am născut să fac altceva și că lucrurile nu sunt finite. Poate o să ajung să fac și ce-și dorea el, nu se știe. Noi avem o relație de la egal la egal. Pentru mine, părinții au fost bunicii și tata și mama, deși îmi sunt părinți, îmi sunt prieteni. Suntem comuni, din aceeași generație. Nu mă simt într-o altă generație față de cea a părinților mei”, a completat prezentatoarea de la Kanal D.

 

citește și...