Denise Rifai, despre invitații pe care i-a avut la emisiunea de la Kanal D. ”Nu e un tip ușor de intervievat, ci dificil”

19.03.2021, 12:58
Denise Rifai, despre invitații pe care i-a avut la emisiunea de la Kanal D. ”Nu e un tip ușor de intervievat, ci dificil”
Denise Rifai, despre invitații pe care i-a avut la emisiunea de la Kanal D. ”Nu e un tip ușor de intervievat, ci dificil”

Jurnalista Denise Rifai a făcut dezvăluiri despre invitații pe care i-a avut la emisiunea pe care o moderează la postul de televiziune Kanal D.

Denise Rifai prezintă emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, la postul de televiziune Kanal D. De când a început emisiunea respectivă, Denise Rifai a avut  invitați din diverse domenii, de la politică la medicină și showbiz. Într-un interviu pe care l-a acordat pentru okmagazine.ro, jurnalista a vorbit despre câțiva dintre invitații care au fost prezenți în emisiunea sa.

”Au fost invitaţi pe care i-am îndrăgit şi mai mult după ce i-am intervievat. Am fost şi invitaţi care au fost mai reci, distanţi. Dar cu toţii au fost foarte interesanţi şi au avut generozitatea de a se dezvălui în faţa publicului, iar pentru acest lucru le mulţumesc. Fiecare interviu este diferit şi fiecare întrevedere în parte mă consumă, pentru că interacţionez cu energia invitatului meu”, a spus ea.

Denise Rifai, despre invitații pe care i-a avut la emisiunea de la Kanal D. ”A fost cadoul meu de Crăciun”

Denise Rifai a afirmat că Dan Bittman, solistul trupei Holograf, a fost o surpriză extrem de plăcută pentru ea.

”Dan Bittman a fost o surpriză pentru mine, i-am spus şi lui acest lucru. A fost cadoul meu de Crăciun, cea mai frumoasă emisiune pe care am făcut-o cu un artist, în sensul că a venit foarte dornic să povestească, a fost relaxat. Elementul cu inelul oferit a fost o glumă, a încercat să îşi ”negocieze” întrebările roşii, în glumă, evident. M-a impresionat prin onestitatea de care a dat dovadă şi pentru modul în care a vorbit despre adevărurile dureroase din viaţa sa”, a afirmat Denise Rifai.

Despre Cristi Borcea a afirmat că nu este deloc o persoană dificil de intervievat. ”Toţi invitaţii mei de până acum au fost remarcabili, dar dacă trebuie să dau un exemplu, acesta ar fi Cristi Borcea. Nu este un tip uşor de intervievat, ci dificil, dar m-am bucurat foarte mult că a fost în emisiune. Au fost foarte multe întrebări incomode şi m-am bucurat foarte mult că mi-a oferit răspunsuri la toate cele 40 de întrebări, şi-a expus adevărul lui şi ne-a lăsat să-l descoperim. Din zona politică, mi-a plăcut foarte mult interviul cu Adrian Năstase, pentru că acesta s-a arătat în profunzimile lui. Mi-a plăcut şi interviul cu Petre Roman, care a primit cu foarte multă bucurie această experienţă”, a mai spus jurnalista.

citește și...