Denise Rifai dă detalii din viața sa sentimentală. ”Există un el pe care eu l-am iubit foarte mult”

14.08.2021, 16:44
Denise Rifai dă detalii din viața sa sentimentală. ”Există un el pe care eu l-am iubit foarte mult”
Denise Rifai dă detalii din viața sa sentimentală. ”Există un el pe care eu l-am iubit foarte mult”

Jurnalista Denise Rifai, moderatoarea show-ului ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la postul de televiziune Kanal D, a făcut dezvăluiri din viața sa sentimentală la podcastul realizat de binecunoscutul artist Damian Drăghici. ”Există un el pe care eu l-am iubit foarte mult”, a mărturisit, printre altele, jurnalista Denise Rifai.

Denise Rifai prezintă emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, la postul de televiziune Kanal D. De când a început emisiunea respectivă, Denise Rifai a avut  invitați din diverse domenii, de la politică la medicină și showbiz.

Jurnalista a vorbit despre viața sa personală la podcastul găzduit de cunoscutul artist Damian Drăghici. “Eu am ținut foarte mult viața asta a mea departe (…) oamenii au stilul ăsta de orice ai spune, atâta îți împart și despart cuvintele. Viața mea este ca a oricărui alt om: cu bune și cu rele, cu iubiri, cu dezamăgiri, cu de toate. Am nevoie de iubire, mi-ar plăcea să se așeze zona asta din viața mea. Dar pe de altă parte, decât să trăiesc ce văd eu că trebuie să trăiască alți oameni, sunt zone unde eu nu aș putea să fac niciodată compromis”, a mărturisit jurnalista, citată de wowbiz.ro.

Denise Rifai dă detalii din viața sa sentimentală. “Bărbatul din viața mea, ca să poată să fie bărbatul din viața mea, trebuie să-mi dea siguranță”

Denise Rifai a mărturisit că a existat un bărbat în viața sa pe care l-a iubit foarte mult. “Eu cred foarte mult în destin și cum să fie de la Dumnezeu așezate lucrurile și cred că atunci când va fi momentul să se așeze, se vor așeza. Până atunci și până acum am învățat foarte mult din relații. Le mulțumesc tuturor celor care au trecut prin viața mea, că eu sunt ce sunt acum și datorită lor. (…) Există un el pe care eu l-am iubit foarte mult”, a mai spus jurnalista, potrivit sursei mai sus-mențiuonate.

Denise Rifai a explicat și cum arată partenerul ideal pentru ea: “Bărbatul din viața mea, ca să poată să fie bărbatul din viața mea, trebuie să-mi dea siguranță. Trebuie să mă simt în siguranță lângă el. Trebuie să fie foarte inteligent. Să aibă răspunsuri unde ale mele nu mai există”.

citește și...