Denisa Tănase și Mircea Brânzei au dat lovitura. Cuplul, câștiguri de 60 de milioane de euro în doar 3 luni. „Este noua Americă”

06.04.2022, 15:24

Denisa Tănase și soțul ei, Mircea Brânzei, s-au îmbogățit. Cei doi au obținut câștiguri de 60 milioane de euro în 3 luni. „Este noua Americă. Mulţi oameni vin în Dubai, e Lumea Nouă şi şeicul este un vizionar”, a declarat Mircea Brânzei în cadrul podcastului Fain & Simplu.

Denisa Tănase și Mircea Brânzei se implică în domeniul imobiliarelor, în Dubai, unde au reușit să aibă câștiguri de ordinul milioanelor de euro într-un scurt timp.

Mircea Brânzei, soțul vedetei, a fost invitat la podcastul „Fain&Simplu” găzduit de Mihai Morar, unde a vorbit despre succesul afacerii care le aduce venituri de zeci de milioane de euro. Episodul care a apărut recent pe YouTube a fost filmat chiar în Emiratele Arabe Unite.

Mircea Brânzei, vânzări în valoare de peste 60 de milioane de euro

Mircea Brânzei a dezvăluit că, alături de soția sa, a reușit să vândă 150 de proprietăți imobiliare în valoare de peste 60 de milioane de euro în Dubai.

„Este noua Americă. Mulţi oameni vin în Dubai, e Lumea Nouă şi şeicul este un vizionar. A reuşit să se adapteze atât de repede, încât şi-a deschis porţile pentru toată lumea şi lumea iubeşte să vină în Dubai”, a declarat Mircea Brânzei în cadrul podcastului Fain & Simplu, găzduit de Mihai Morar.

”Pentru români chiar e accesibil”

Mircea Brânzei susține că totul a început ca o glumă.

„Sincer, a început dintr-o glumă. Venind cu Denisa de mai multe ori pe an aici, cu parfumurile, eram fix înainte de pandemie, la sfârşitul lui decembrie-începutul lui ianuarie şi aveam avion. Cu o seară înainte, am zis să «testăm şi noi bogăţia», să părem interesaţi de proprietăţile din Dubai, să mergem la o vizionare. Ne gândeam că nu ne puteam apropia de Dubai, unde totul e lux şi opulenţă, dar pentru români chiar e accesibil”, a mai spus omul de afaceri.

Care este secretul afacerii

Omul de afaceri a dezvăluit care este secretul afacerii sale și cum a reușit să producă 60 de milioane de euro.

„Ai nevoie de două elemente foarte importante pentru a scala un business. Ai nevoie de un sistem și ai nevoie de oameni. Eu le-am spus tuturor oamenilor mei la angajare: «Fă-mă să nu mă pot lipsi de tine și câștigi cât vrei». (…) Aproape 150 de apartamente vândute de agenția mea din decembrie până acum… peste 60 de milioane de euro. Agenția mea înseamnă eu și Denisa”, a spus Mircea Brânzei.

Denisa Tănase are o afacere cu parfumuri de succes. În anul pandemiei, My Geisha a ajuns la 2,3 milioane de euro cifră de afaceri, iar acum, la finalul lui 2021, cifrele sunt de cinci ori mai mari. Denisa a înregistrat un profit de 4 milioane de euro.

citește și...