Denisa Tănase o duce foarte bine. ”În pandemie a fost o investiție foarte bună”

01.04.2021, 11:00
Denisa Tănase o duce foarte bine. ”În pandemie a fost o investiție foarte bună”
Denisa Tănase o duce foarte bine. ”În pandemie a fost o investiție foarte bună”

Denisa Tănase, de la trupa Bambi, o duce foarte bine. În plină pandemie, afacerile acesteia merg excelent.

Denisa Tănase, de la trupa Bambi, se descurcă foarte bine și pe timp de pandemie.  Denisa Tănase are o afacere cu parfumuri care merge extraordinar de bine. Denisa Tănase și iubitul ei, Mircea Brânzei, și-au cumpărat două apartamente în Dubai, pe care vor  să le închirieze.

Despre afacerile sale și despre viasța sa din prezent a făcut cântăreața declarații la emisiunea ”Xtra Night Show”, de la postul de televiziune Antena Stars.

Denisa Tănase o duce foarte bine. ”Am riscat în pandemie”

Apartamentele Denisei Tănase și ale lui Mircea Brânzei din Diubai se află momentan în construcție, dar, în curând, vor putea fi închiriate pe bani frumoși. “Plătim la trei luni. După ce e gata construcția, le lași la închiriat. Suntem proprietari. Am cumpărat două apartamente, într-un bloc. În pandemie a fost o investiție foarte bună. În fiecare zi primesc oferte de la oameni care vor deja să închirieze. Am luat un apartament și un studio, care sunt acum în faza de construcție. Studioul e mai ieftin ca apartamentul meu din Floreasca”, a declarat Denisa Tănase, potrivit click.ro.

“Noi nu am simțit pandemia, am tot plecat în vacanțe. Am fost într-un burn out, noaptea visez că amenajez vitrine. Trebuie să învăț să mă detașez emoțional de business. Trebuie să mai ai și viață după muncă”, a mai spus ac easta.

“Deschidem magazine după magazine. La Suceava joi, la Bruxelles pe 10, pe 16 la București, apoi la Constanța, Chișinău și Italia. Am riscat în pandemie. Ne-am dus înainte cu planul de business. Am ignorat că e pandemie. Am avut puțină nebunie, am împrumutat-o de la iubitul meu. Mircea e puțin inconștient, puțin nebun. Nunta o mai amânăm, dar va fi una discretă, intimă”, a încheiat Denisa Tănase.

citește și...