FOTO EXCLUSIV / Denisa Tănase, la plimbare cu iubitul în parc! Ce a făcut artista de față cu Mircea Brânzei

17.07.2020, 17:02

Denisa Tănase, jumătatea trupei Bambi, trăiește de câțiva ani o poveste de iubire cu Mircea Brânzei, un tânăr om de afaceri care deține câteva săli de sport ultramoderne în Capitală.

Artista și tânărul încă nu sunt căsătoriți, însă au în plan să facă pasul cel mare în viitorul apropiat și chiar să devină părinți. Până când acest lucru se va întâmpla, Denisa și iubitul său își trăiesc viața liniștiți. 

‘Noi suntem foarte bine unul cu celălalt, asta e cel mai important. Facem o echipă bună pe toate planurile: și acasă, și profesional. Da, evident că se va întâmpla și căsătoria la un moment dat, nu știu, poate anul acesta, e probabil să se întâmple anul acesta. Problema este la organizare, asta e cea mai mare problemă, pentru că o nuntă implică timp și noi nu prea avem acest timp, dar o să vedem’, a declarat, pentru Libertatea, Denisa Tănase.

Denisa Tănase și Mircea Brânzei, fericiți ca-n prima zi

Recent, Denisa Tănase a fost surprinsă în parc alături de iubitul ei, Mircea. Cei doi păreau că au ieșit la plimbare, dacă ar fi să ne luăm după faptul că Mircea era îmbrăcat în ținute sport, iar artista era încălțată… pe tocuri. Da, ați auzit bine! Probabil Denisa venea de la birou și s-a oprit în parc pentru o scurtă plimbare alături de partenerul ei.

Deși au o relație de mulți ani, flacăra iubirii nu s-a stins între cei doi. Cât timp s-au plimbat nestingheriți prin parc, bărbatul a ținut-o de gât tandru pe partenera lui, care mai degrabă era preocupată de telefonul mobil. În plus, Denisa Tănase nu s-a sfiit să își facă mai multe fotografii tip selfie, care cu siguranță au ajuns pe rețelele de socializare.

Denisa Tănase a mai fost căsătorită

În ultimii ani, Denisa Tănase a încercat să își țină relația ascunsă și întotdeauna a preferat să nu dea foarte multe detalii din viața de cuplu. Mircea Brânzei i-a cerut mâna cântăreței pe o plajă din Seychelles, după doar 1 an de relație, în 2018.

Denisa Tănase a mai fost măritată timp de 4 ani cu medicul Cornel Brotac.

‘Viaţa privată am învăţat să o ţin pentru mine. Am fost împreună, într-adevăr în Dubai. El e motorul care m-a activat pentru acest nou proiect despre care sper să vă pot povesti în curând. Eu am scris o nouă piesă, dar m-a inspirat viaţa Ralucăi. Totul porneşte de la un sâmbure de adevăr, dar până nu simt că e momentul să divulg mai multe despre viaţa mea personală nu o să o fac. Vreau să fiu în echilibru cu mine’, declara solista la puțin timp după ce s-a aflat despre relația cu Mircea Brânzei.

citește și...