Denisa Nechifor, detalii despre relația cu fiica sa, Rania. ”Nu îi dau foarte multă libertate pentru că trăim alte vremuri”

05.12.2021, 16:10
Denisa Nechifor, detalii despre relația cu fiica sa, Rania. ”Nu îi dau foarte multă libertate pentru că trăim alte vremuri”
Denisa Nechifor, detalii despre relația cu fiica sa, Rania. ”Nu îi dau foarte multă libertate pentru că trăim alte vreemuri”

Denisa Nechifor este mama unei fete, Rania, pe care o are din povestea de dragoste pe care a trăit-o cu fostul fotbalist Adrian Cristea. Despre fiica sa și relația dintre ele a vorbit vedeta la o emisiune de televiziune. ”Nu îi dau foarte multă libertate pentru că trăim alte vreemuri”, a explicat Denisa Nechifor.

Denisa Nechifor a devenit cunoscută de pe vremea când forma un cuplu cu tatăl fetiței sale, fostul fotbalist Adrian Cristea. Deși s-au despărțit în urmă cu mult timp, cei doi au păstrat o relație civilizată de dragul fiicei lor, Rania. Denisa Nechifor a fost invitată în platoul emisiuni ”Star Matnal”, de la Antena Stars, unde a făcut dezvăluiri despre relația cu fiica sa, Rania, care are 13 ani.

”Eu am avut toată libertatea când eram de vârstă fiicei mele. Nu îi dau foarte multă libertate pentru că trăim alte vremuri, iar eu eram puțin mai matură atunci. O las și eu să facă anumite lucruri, însă nu ce făceam eu când eram de vârstă ei. Eu pe vremea aceea mergeam la discotecă. Cu bunica ei are mai multă libertate, însă Rania nu are pretenții din acestea, ea vrea sa se ducă cu copiii la mall sa mănânce ceva și sa meargă în parc, atât”, a explicat vedeta, potrivit spynews.ro.

 

Denisa Nechifor, detalii despre relația cu fiica sa, Rania. ”Ți-e foarte frică, și-e frică de anturaje”

”Ți-e foarte frică, ți-e frică de anturaje, de droguri, de alcool. Fetele fac sex de la 13 ani, fetița mea are fix 13 ani. Am auzit multe cazuri. Noi avem un grup de prieteni și atunci când intră cineva nou ne uitam și analizăm sa vedem cine este, cum este. Eu am crescut într-un oraș mic, la țară, însă aici în București este ceva…”, a mai spus Denisa Nechifor.

”Vorbesc destul de des cu prieteni apropiați despre acest subiect și mai este speranța aceea că te bazezi foarte mult pe caracterul și educația copilului, dar este de ajuns doar o secundă în care o prietenă poate să o devieze sau să o convingă să facă anumite lucruri. Eu sunt convinsă că mă voi confrunta cu probleme, însă sper sa fie mici”, a încheiat aceasta.

 

citește și...