Denisa Nechifor a dezvăluit care a fost cel mai scump cadou primit de la un bărbat. ”Am primit destule lucruri scumpe”

24.03.2022, 15:15
Denisa Nechifor a dezvăluit care a fost cel mai scump cadou primit de la un bărbat. ”Am primit destule lucruri scumpe”
FOTO / Cele mai sexy apariții ale Denisei Nechifor. Fosta iubită a fotbalistului Adrian Cristea este super incitantă!

Denisa Nechifor a dezvăluit care a fost cel mai scump cadou primit de la un bărbat. ”Am primit destule lucruri scumpe”.  Fosta parteneră a fotbalistului Adrian Cristea a vorbit și despre operațiile estetice. ”Aspectul fizic pentru mine este esențial. În meseria pe care o fac și în mediul în care trăiesc”.

Denisa Nechifor primeste adesea cadouri scumpe, chiar daca nu s-a afișat cu niciun bărbat de la despărțirea de tatăl fiicei ei, Adrian Cristea. Vedeta nu s-a afișat niciodată la brațul unui alt bărbat din cauza faptului că fiica ei Rania nu suportă ideea de a o vedea cu un iubit.

Fosta parteneră a fotbalistului Adrian Cristea a vorbit despre cadourile de ordin material pe care le-a primit de la bărbați, de-a lungul timpului.

Care a fost cel mai scump cadou primit de Denisa Nechifor  de la un bărbat

„Am primit, de ce să zic că nu am primit. Am primit destule lucruri scumpe. Poate o bijuterie sau nici nu știu … mașină mi-am luat singură. Probabil pe partea asta de bijuterii. Nu pot să zic o geantă, că o geantă mi-o cumpăr singură oricând. Am depășit acel nivel”, a fost răspunsul Denisei Nechifor, pentru Antena Stars.

Recent, fosta parteneră a lui Adrian Cristea a dezvăluit de ce nu s-a afișat niciodată la brațul unui alt bărbat. Șatena susține că fiica ei nu acceptă un bărbat în viața mamei sale.

Fiica ei nu acceptă s-o vadă într-o relație

„Fiica mea nu vrea să-mi găsesc pe cineva. Este foarte posesivă și geloasă. Eu am ținut-o departe, nu mi-am implicat copilul în relații decât o dată sau de două ori, când am avut relații serioase. (…) Mi-a spus că nu vrea pentru că îi e frică că mă va pierde”, a spus Denisa Nechifor, la Antena Stars.

Denisa consideră că lucrurile o să se schimbe în viitor și așteaptă că fiica ei să crească mai puțin.

„Va înțelege, pentru că este mare. Va înțelege că trebuie să am și eu pe cineva, pentru că ea stă din ce în ce mai puțin pe acasă. Are toată ziua meditații, școală, pleacă în tabără … Ea crește, sunt convinsă că va înțelege”, a insistat vedeta.

citește și...