FOTO. Demi Moore face furori în costum de baie. ”Bombă”

23.09.2022, 18:25

Demi Moore pare să fi descoperit leacul împotriva îmbătrânirii. Vedera de 59 de ani este complet lipsită de riduri, iar corpul ei ar putea fi confundat cu cel al unei tinere de 25 de ani. Artista face furori pe rețelele de socializare cu fotografii uluitoare din vacanța ei. “Este frumoasă și își păstrează o siluetă de invidiat. Orice costum de baie i se potrivește”, a spus un fan.

O privire pe contul de Instagram al lui Demi Moore nu încetează să uimească. Cu fața fără riduri și corpul tonifiat, actrița americană în vârstă de 59 de ani ar putea trece cu ușurință drept o femeie în vârstă de 20 de ani. Acum, într-o nouă postare, ea dovedește încă o dată că vârsta este doar un număr.

Demi Moore înfruntă temperaturile răcoroase și continuă să emită vibrații de vară pe Instagram. În calitate de model pentru o linie de costume de baie, ea pozează într-un costum de baie cu un decolteu generos, alteori în bikini pe o barcă cu pânze în soare. Dar, probabil, trupuș frumoasei de la Hollywood este cel la care fanii acordă mai multă atenție decât la costumele sale de baie.

Fanilor le vine greu să creadă că are aproape 59 de ani

La aproape 60 de ani, corpul ei este încă extrem de subțire și tonifiat. “Mâine poate fi prima zi de toamnă, dar vara este o mentalitate”, își împărtășește Demi atitudinea față de viață într-un comentariu.

“Este frumoasă și își păstrează o siluetă de invidiat. Orice costum de baie i se potrivește”, “Colecția de bikini este adaptată pentru ea. În plus, pe un iaht în Grecia, ce poate merge prost…”, sunt câteva dintre comentariile pe care urmăritorii actriței le-au lăsat pe contul ei de Instagram.

Vedeta a devenit imaginea unui brand de costume de baie

Postările ei au strâns foarte multe comentarii și aprecieri. Printre cei care și-au exprimat admirația s-a numărat și producătorul de film Heather Parry, care a complimentat-o pentru costumele de baie purtate. Totodată, actrița Melanie Griffith, în vârstă de 65 de ani, a numit-o „bombă” în secțiunea de comentarii.

Pe 31 martie 2022, au apărut informații potrivit cărora Demi s-ar fi întâlnit din nou cu cineva.

Page Six a susținut că actrița GI Jane se întâlnește cu expertul culinar și restauratorul Daniel Humm.

“Daniel lucrează ore lungi și grele la restaurantul său, Eleven Madison Park, dar își fac totuși adesea timp pentru ca Demi să i se alăture la cine romantice acolo.”

Demi a fost căsătorită în mod faimos cu Bruce Willis timp de 13 ani, dar a divorțat în 2000.

citește și...