Delia suferă de anxietate. ”În mare parte am o stare de anxietate. Dispare și reapare”

09.03.2022, 15:18

Delia Matache, în vârstă de 40 de ani, a vorbit despre anxietatea cu care s-a confruntat de-a lungul timpului. Vedeta a explicat cum a gestionează situația, subliniind  că are în continuare momente în care se simte anxioasă. „Dispare și reapare, nu e o chestie pe care s-o pot controla foarte mult, a dezvăluit Delia Matache.

Delia Matache este una dintre vedetele care s-au confruntat cu această problemă și a ales să vorbească pe această temă în cadrul unui interviu pentru Antena Stars.

Jurata de la iUmor a explicat că anxietatea se manifestă în continuare în anumite situații. Blodina a menționat că stresul este unul dintre factorii care amplifică anxietatea. Artista spune că  sunt momente în care merge pe stradă și este oprită de fani pentru a face fotografii, iar atunci se declanșează totul.

Delia Matache, despre momentele de anxietate

„Dispare și reapare, nu e o chestie pe care s-o pot controla foarte mult. Nu pot să spun că am avut niște probleme, niște drame, dar am faze în care mă cuprinde anxietatea.

Pot fi minute în care simt o stare care nu mi-este foarte confortabilă și poate fi legată de un mic detaliu, poate fi provocată de o ieșire în public pe care nu o pot controla sau care numi face provoacă plăcere, a dezvăluit Delia Matache.

”În mare parte am o stare de anxietate. Încerc să o controlez”

Vedeta spune că încearcă să controleze anxietatea, pentru că interacționează cu fanii non-stop.

”În mare parte am o stare de anxietate. Încerc să o controlez și știu că meseria mea s-a desfășurat în spațiul public și asta presupune (n.r. interacțiune ape stradă cu fanii). Încerc să-i fac să înțeleagă pe cât pot prin interviuri că nu e rolul meu ăsta, adică nu sunt de la relații cu publicul nonstop și că nu pot să fac mereu asta și că ar fi inuman, n-ai cum să faci doar asta”, a mai mărturisit artista.

Blodina spune că acceptă situația și să se pozeze așa cum îi cer fanii, preferând să nu complice lucrurile.

”Și îți ia foarte mult timp să explici fiecăruia în parte, mai bine faci poza și ai rezolvat problema, dar de multe ori intervine chestia asta: nu vrei să-ți iei ochelarii jos, nu vrei să scoți limba?”, a mai povestit artista.

citește și...