FOTO. Delia încinge imaginația internauților. Vedeta și-a expus posteriorul în apă

27.01.2022, 13:06

Delia s-a pozat în ipostaze incendiare, în Dubai. Vedeta nu s-a sfiit să își expună posteriorul pe rețelele de socializare. Artista nu se postează în ipostaze sexy foarte des. Cântăreața le-a încins imaginația internauților, după ce s-a fotografiat în ipostaze de senzație, în apă.

Solista a reușit să-și ia fanii prin surprindere printr-o ipostază rară. Vedeta nu este văzută deseori îmbrăcată sumar. De-a lungul timpului, Delia a fost văzută rar purtând un costum de baie.

Jurata X Factor s-a lăsat fotografiată într-un costum de baie negru, punând pe jar imaginația fanilor. Ea a ales să posteze fotografia doar pe Insta Story pentru cei 2,6 milioane de urmăritori ai săi.

Delia, vacantă în Seychelles

Delia, jurata X Factor și iUmor, a optat recent pentru o vacantă în Seychelles, o insulă din Oceanul Indian. După escapada din Maldive, îndrăgita cântăreață a plecat în Seychelles.

Solista și soțul ei au fost cazați la Constance Lemuria din Praslin, unde o cazare de 6 nopți cu mic dejun, pentru două persoane costă circa 5.000 de euro, potrivit click.ro.

Ce avere are Delia Matache

Delia este una dintre cele mai excentrice artiste din România. Mulți se întreabă cât reușește să câștige artista.

Se pare că anul 2020 a fost unul extrem de bogat pentru solistă. Dacă pandemia a afectat mulți artiști care au avut de suferit din punct de vedere financiar, cântăreața a reușit să obțină sume impresionante.

Cât a câștigat artista în 2020

În anul 2020, artista a obținut venituri totale de aproape 8,54 milioane lei (1,7 milioane euro) prin societatea pe care o deține, DeliaEvent SRL, care are ca obiect de activitate ”interpretare artistică (spectacole)”, din care a rămas cu un profit net de 4,01 milioane lei (800.000 de euro) și alți 1,97 milioane de lei de la partenerii de afaceri, potrivit declarației de avere.

Capitalurile proprii ale firmei a ajuns la peste 16,3 milioane lei. Delia mai deține două societăți: StarDelSound SRL, cu un profit net de 108.000 lei, in 2020,  si DelMedia Events, care nu mai are activitate de doi ani, a avut o pierdere de 245 lei.

Vedeta este cea mai bine plătită cântăreață din România

Pentru o sumă cuprinsă  între 15.000 și 19.000 de euro Delia prestează la un spectacol, susținut în cluburi, aer liber, în mall-uri sau la petrecerile corporatiste.

citește și...