Delia, împotriva unui videoclip viral cu Bianca Drăgușanu. Vedeta se declară împotriva violenței domestice

15.02.2022, 19:11
Delia, împotriva unui videoclip viral cu Bianca Drăgușanu. Vedeta se declară împotriva violenței domestice

Delia a postat un videoclip preluat de pe TikTok, în care personajul principal este Bianca Drăgușanu. Blodina apare într-un videoclip postat de un utilizator TikTok, în care este ironizată din cauza violenței domestice la care a fost supusă. Clipul a devenit viral. Delia se declară împotriva violenței domestice și a clipurilor devenite virale în acest mod.

Artista Delia este cunoscută pentru pozițiile sale vis-a-vis de violența domestică. Cântăreața și-a exprimat refuzul de a lăsa loc de interpretări și de a accepta glumele referitoare la violența domestică.

În cadrul finalei iUmor din 26 decembrie 2019, un concurent a făcut mai multe glume la adresa unor femei cunoscute din showbiz, referitoare la faptul că au fost bătute sau agresate. Delia a taxat gluma și a spus că nu i se pare deloc amuzantă normalizarea violenței.

Delia, împotriva violenței domestice

Un alt utilizator de pe TikTok a preluat clipul video, a criticat abordarea bărbatului și l-a condamnat pentru faptul că se bucură de suferință unei femei. Clipul a fost postat de Delia, empatizând cu tânăra care pledează împotriva violenței domestice.

Amintim că fosta soție a lui Victor Slav a decis să publice chiar ea fotografiile în care a fost bătută pentru a nu mai există speculații și presupuneri în mediul online.

”Cam asta am fost eu, cam asta sunt eu, și cam asta voi fi de azi înainte. Concluzia e că nu mă sperie pozele pe care le dați cu mine când am fost operată, prin metoda asta e un fel de șantaj…ăsta e trecutul meu, prezentul meu și de aici începe o altă poveste. Toți trădătorii să se spele cu pozele mele pe cap”, a spus Bianca Drăgușanu pe Instagram, potrivit spynews.ro.

Delia: „Am cunoscut treaba asta, știu ce înseamnă”

Delia a declarat, la un moment dat, că se exprimă împotriva subiectelor pe care le consideră exagerate, fiind una dintre trăsăturile pe care o caracterizează.

”De multe ori, se fac roast-uri despre noi, despre jurați; ne asumăm poziția și nu avem reacții, nu are sens. În niciun caz nu au fost lucruri de violență domestică. Dacă au fost chestii exagerate, s-a reacționat.

Dar nu s-a vorbit atât de mult despre asta, pentru că pe vremuri (noi facem iUmor de opt ani deja) nu se punea așa de mult accent pe politically correctness (nr. corectitudinea politică), adică pe lucruri care ar trebui să fie o normalitate și care sunt foarte prezente azi.

Așa că nu m-ar fi luat nimeni în seamă dacă spuneam: „dar nu e ok să vorbești așa despre femei sau să facem glume rasiste.”

M-am exprimat dintotdeauna, este o trăsătură puternică de-ale mele. De când sunt mică, mă exprim liber, spun lucrurilor pe nume, sunt extrem de empatică în ceea ce simt, sunt spontană în decizii, nu ascund niciodată nimic.

Singurele momente în care ne-am reținut (și vorbesc mai degrabă în numele meu) au fost cele în care noi (nr.- jurații iUmor) eram ținta glumelor. Și atunci intram în „e o joacă, ne asumăm glumele, încasăm.” Astea au fost momentele în care nu am ripostat. În rest, dacă mi s-a părut ceva exagerat, am vorbit de fiecare dată”, potrivit hotnews.ro.

 

citește și...