VIDEO / Declarație răspicată a Deliei. ” Am fost destul de bullied în online din cauză că aleg să mă îmbrac în haine de băiat și nu în rochițe cu fundițe și cu sânii la vedere”

16.01.2022, 15:00
VIDEO / Declarație răspicată a Deliei. ” Am fost destul de bullied în online din cauză că aleg să mă îmbrac în haine de băiat și nu în rochițe cu fundițe și cu sânii la vedere”
Declarație răspicată a Deliei. ” Am fost destul de bullied în online din cauză că aleg să mă îmbrac în haine de băiat și nu în rochițe cu fundițe și cu sânii la vedere”

Cântăreața Delia, în vârstă de 39 de ani, a afirmat, într-un interviu, că nu este străină de fenomenul de bullying din mediul online. Unii îi comentează mereu negativ ținutele și îi spun că nu ar fi feminină. ”Am fost destul de bullied în online din cauză că aleg să mă îmbrac în haine de băiat și nu în rochițe cu fundițe și cu sânii la vedere”, a spus artista.

Delia este una dintre cele mai cunoscute artiste din industria muzicală din România. De asemenea, vedeta este cunoscută și din postura de jurat la diverse emisiuni de televiziune. În plan personal, Delia formează un cuplu cu Răzvan Munteanu, care îi este și manager, de zece ani, iar de opt ani sunt căsătoriți. Cei doi nu au copii.

Recent, Delia a condamnat, în cadrul emisiunii ”iUmor”, de la Antena 1, unde este jurat, mai multe glume făcute de către un concurent referitor la violența domestică. Acesta a făcut mai multe glume la adresa unor femei cunoscute din showbiz, referitoare la faptul că au fost bătute sau agresate Despre reacția sa de la ”iUmor” a vorbit artista într-un interviu pentru Hotnews. ”Nu m-am ferit niciodată să am opinii despre lucruri care mi s-au părut exagerate, care nu mi s-au părut la locul lor sau unfair (n.r. – nedrepte). Am vorbit de fiecare dată când mi s-a părut ceva în neregulă”, a spus ea.

Declarație răspicată a Deliei. ”Să râdă altcineva despre trauma mea, nu cred că e ok”

”Poate unora dintre noi li se pare că trec mai ușor peste o problemă, peste o traumă, râzând. Nu știu, depinde foarte mult de context, depinde foarte mult de glumă, de multe aspecte. Nici nu merg în extrema cealaltă să spun: despre asta nu glumim niciodată. Am cerut păreri avizate de la stand-uperi care spun că orice glumă poate fi amuzantă atâta timp cât e spusă bine și nu provoacă un disconfort, un gol în stomac, dacă nu lezează. E cu dus și întors, dar când simți că trebuie să intervii, e bine să intervii. Mă bazez foarte mult pe ceea ce simt la momentul respectiv: dacă gluma este exagerată, trasă de păr, gratuită, este degeaba, n-are o construcție mișto, nu e gândită, reacționez. Putem să râdem de necazurile noastre. Cred că dacă am pățit o chestie nasoală și am puterea, și decid că vreau, să râd despre asta, râd. Dar să râdă altcineva despre trauma mea, nu cred că e ok. Așa s-au învățat oamenii, a fost o normalitate mult prea mult timp”, a mai spus Delia.

Delia a afirmat că nu este străină de fenomenul de bullying din mediul online. Unii îi comentează mereu negativ ținutele și îi spun că nu ar fi feminină.

”De când sunt eu la iUmor, am tot vorbit de chestii în neregulă, cu lumea, cu sistemul, dar reacțiile mele au fost percepute mai mult ca glumițe. De exemplu, se comentează des despre de ce aleg să mă îmbrac în haine largi și nu mă îmbrac în haine de femeie. Ceea ce în continuare mi se pare o inepție. Mi se pare penibil să alegem să discutăm despre asta. Come on, mă îmbrac cu ce vreau, nu înseamnă că dacă sunt femeie, trebuie să subliniez treaba asta, că am vreo obligație să-mi arăt decolteul. Am fost destul de bullied în online din cauză că aleg să mă îmbrac în haine de băiat și nu în rochițe cu fundițe și cu sânii la vedere. Nu e nimic în neregulă să te îmbraci cu rochițe, cum nu e nimic în neregulă să te îmbraci cu haine largi, câtă vreme faci ce vrei și ce îți place. Lucrul ăsta vine dintr-un misoginism și sexism.

citește și...