Deea și Dinu Maxer, șocați de moartea unui tânăr care a apărut într-un videoclip de-al lor. Și-a pus capăt zilelor

11.12.2020, 09:56
Deea și Dinu Maxer, șocați de moartea unui tânăr care a apărut într-un videoclip de-al lor. Și-a pus capăt zilelor
Deea și Dinu Maxer, șocați de moartea unui tânăr care a apărut într-un videoclip de-al lor. Și-a pus capăt zilelor

Deea și Dinu Maxer sunt șocați de moartea unui tânăr cu care au colaborat. Cristi Andone s-a sinucis după ce a picat la examenul pentru permis auto.

Cristi Andone era din Vaslui și avea 18 ani. Acesta și-a pus capăt zilelor după ce ar fi picat la examenul pentru obținerea permisului de conducere. Tânărul dispăruse din data de 8 decembrie și a fost găsit spânzurat. Polițiștii au demarat cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care Cristi Andone a decedat. Acesta a fost descoperit, în spatele Liceului „Mihai Eminescu”, în poligonul militar. „În cauză s-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând a se face cercetări pentru stabilirea împrejurãrilor în care s-a produs evenimentul”, a precizat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, potrivit cancan.ro.

Cristi Andone a apărut într-un videoclip al soților Maxer. Aceștia sunt profund marcați de moartea tânărului.

Mesajele de condoleanțe transmise de Deea și Dinu Maxer

Pe conturile de socializare, Deea și Dinu Maxer au transm,is mesaje de condoleanțe după moartea lui Cristi Andone.

”Condoleanțe familiei ◼️Martina Ioana? imi pare rău pentru pierderea suferită. #CristiAndone era un băiat talentat și sufletist, foarte muncitor alături de care am lucrat cu mare drag. Iubea mult serile de vară de la Majestic și îndrăgea tare mult piesa lui Dinu Maxer “Decât să imi pară rău”, jucând in videoclip și fiind alături de noi la scenă după programul lui de muncă. Drum lin spre o lume necunoscută pe care ai ales~o prea devreme…”, a spus Deea Maxer.

”Sunt șocat! Cel mai frumusel baiat (ce tocmai împlinise 18 ani) din cadrul personalul hotelului Majestic, a decis sa-si pună capăt zilelor! Am petrecut câteva veri alaturi de el și de gasca frumoasa de acolo. Sunt bulversat… oare ce poate fi atat de deprimant incat sa te gândești ca totul se termina acolo…si sa nu poți sa privești putin mai departe, catre o noua zi…o noua oportunitate! Va rămâne în amintirea tuturor prin imaginile de la videoclipul meu, in care a dansat alaturi de prietena lui”, a scris Dinu Maxer în mediul online.

citește și...