Prietena Roxanei Vancea a fost înmormântată în țară! Elena Popa s-a sinucis în Spania: ‘Ați plâns-o doar online, falșilor’

05.08.2020, 18:11
Prietena Roxanei Vancea a fost înmormântată în țară! Elena Popa s-a sinucis în Spania: 'Ați plâns-o doar online, falșilor'
Prietena Roxanei Vancea a fost înmormântată în țară! Elena Popa s-a sinucis în Spania: 'Ați plâns-o doar online, falșilor'

Elena Popa, buna prietenă a Roxanei Vancea, a fost înmormântată în țară! Trupul neînsuflețit al tinerei a fost adus din Spania. Elena a fost înmormântată la cimitirul Străulești 2.

Celebra antrenoare de fitness avea doar 34 de ani când a ales să își încheie socotelile cu viața. Elena Popa suferea de depresie. După moartea ei, unii prietenii ai brunetei s-au revoltat și au mărturisit că aceasta a fost uitată de mulți care o plângeau pe Facebook.

Elena Popa s-a sinucis

Familia Elenei Popa a făcut eforturi uriașe pentru a aduce trupul neînsuflețit în țară. Bruneta se stabilise în Spania de mai bine de un an, iar de curând se logodise.

Amicul ei bun  a scris un mesaj dur pe rețelele de socializare, prin care le-a bătut obrazul celor care n-au trecut pe la capelă, ca să își ia rămas bun. Alin Duță a fost și cel care s-a ocupat de campania de strângere de fonduri pentru repatrierea trupului Elenei.

‘Pentru toți prietenii Elenei… aia care mereu se plângeau, aia care mereu sunau. Știm, băi, că nu ați fost pe la capelă. Pentru că am fost acolo! Și nu prea v-am văzut, miliardarilor. Ar fi absurd să mai vorbim de un ajutor financiar. Ați fost și o să rămâneți niște nimeni! Este dureros pentru că nici măcar nu i-ați onorat plecarea cu prezența voastră. Când ea v-a crezut mereu prieteni.’, a scris bărbatul pe Facebook.

Roxana Vancea regretă moartea Elenei Popa

În urmă cu câțiva ani, Roxana Vancea mărturisea că Elena Popa este iubita ei. “Elena e iubita mea. Îmi plac şI femeile. Mai mult femeile, sunt mai interesante. Elena e mai specială. Doar ea!”, spunea vedeta pentru Libertatea.

După moartea Elenei Popa, Roxana Vancea a lansat un atac dur asupra presei, afirmând că Elena Popa nu a fost niciodată iubita ei și că totul a fost o strategie.

„N-a murit iubita lu’ Vancea, a murit o fată tânără și frumoasă, un om bun, o prietenă bună, care a acceptat la un moment dat să joace rolul iubitei lu’ Vancea. Pentru că Vancea nu mai putea nici să se salute pe stradă cu un bărbat, că imediat o și combinau prin articole. A plecat dintre noi un suflet bun, dar nici măcar drumul spre groapă nu îi e lăsat liber. Odihnește-te în pace, prietenă dragă”, a scris Roxana Vancea pe Instagram.

 

 

citește și...