VIDEO / Ce spune Petre Roman despre apariția în noul videoclip al soției sale. ”A apărut așa foarte spontan”

07.12.2020, 09:37
VIDEO / Ce spune Petre Roman despre apariția în noul videoclip al soției sale. ”A apărut așa foarte spontan”
VIDEO / Ce spune Petre Roman despre apariția în noul videoclip al soției sale. ”A apărut așa foarte spontan”

Fostul premier al României, Petre Roman, apare în cel mai recent viodeoclip al soției sale, Silvia Chifiriuc.

Cântăreața Silvia Chifiriuc, actuala parteneră de viață a lui petre Roman, a lansat un nou videoclip – ”Bine ai venit iubire„, în care apare și fostul premier al României. Videoclipul a fost filmat la Sinaia. Cei doi au dat detalii la emisiunea ”Star Matinal”, de la Antena Stars, despre cum a fost să filmeze împreună. „Povestea a fost diferită. Eu am vrut să-l filmez singură inițial. Cu o zi înainte el m-a întrebat dacă merg la Sinaia și dacă vrea să conducă el să nu fiu obosită. A fost o chestie de moment. Mi-am dat seama că eu cânt despre iubire și sunt singură în clipul ăsta? Și l-am întrebat dacă vrea să-l „necăjesc” puțin. S-a legat atât de frumos. Te-am chinuit prea tare la filmări?”, a explicat Silvia Chifiriuc, citată de spynews.ro.


„N-am în memorie ceva care să nu fie foarte frumos. Era o zi frumoasă de toamnă, culori minunate. Am filmat și în casino și tot ce vedeți care apare apoi în clip a apărut așa foarte spontan. E foarte severă cu ea însăși. Cea mai mică nuanță muzicală pe care ea a considerat că nu poate să o accepte trebuia lucrată din nou. A muncit foarte mult, e foarte perfecționistă. E firesc să fie la maximum calităților sale”, a completat Petre Roman.

Ce au declarat Petre Roman și Silvia Chifiriuc despre povestea lor de dragoste

Silvia Chifiriuc este actuala soție a fostului premier al României, Petre Roman. Din mariajul lor a rezultat un copil, un băiețel, Petrus. Cei doi și-au unit destinele în anul 2009. Înainte de a-l cunoaște pe Petre Roman, despre Silvia Chifiriuc se spune că a avut o relație cu un italian în vârstă și foarte bogat, pe nume Giuseppe Madia. Povestea de dragoste cu bărbatul mai bătrân cu 47 de ani ca ea s-a întins pe durata a 12 ani. Petre Roman a mai fost căsătorit cu Mioara Roman. Cei doi au împreună o fiică, Oana Roman.

La emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, Petre Roman a declarat că micile gesturi fac o relație să funcționeze și că are grijă să o răsfețe mereu pe Silvia Chifiruc. “Prima dată când ne-am cunoscut i-am pupat mâna. Așa a început totul”, a spus Petre Roman. Cei doi petrec foarte mult timp împreună și împărtășesc aceleași pasiuni. “Silvia este și ea foarte dornică să meargă pe munte. De la bun început când i-am propus să meargă pe munte a zis “Da!” și a făcut multe ascensiuni împreună cu mine”, a mai spus politicianul.

“Are el un gest atât de drăguț și delicat și vine cu buchețelul de flori. Le culege cu iubire”, a completat Silvia Chifiriuc.

citește și...