Deea și Dinu Maxer s-au decis. Când fac botezul fiicei lor

16.08.2020, 12:04
Deea și Dinu Maxer s-au decis. Când fac botezul fiicei lor
Deea și Dinu Maxer s-au decis. Când fac botezul fiicei lor

Deea și Dinu Maxer au decis când vor face botezul fiicei lor, Maysa.

Deea Maxer este căsătorită de foarte mulți ani cu muzicianul Dinu Maxer. Cuplul are doi copii, un băiat și o fetiță, Andreas și Maysa. Soții Maxer au decis când va avea loc botezul fiicelor lor.

Deea și Dinu Maxer ar fi vrut să-și creștineze fiica, Maysa, însă au luat hotărârea de a amâna evenimentul din cauza pandemiei de coronavirus care a afectat România. Acum, însă lucruuile sunt stabilite deja în ceea ce privește botezul Maysei.

Cei doi au anunțat că fericitul eveniment este stabilit în luna septembrie și că se va desfășura în condițiile impuse de autorități, în contextul pandemiei de coronavirus. Aceștia au spus că petrecerea va avea loc în zona lacului Cernica.

„Ne bucurăm măcar că putem face botezul. În septembrie l-am stabilit și noi și să sperăm că se va ține. (…) Va fi un botez așa cum toată lumea trebuie să facă acum, cu maxim 50 de persoane, în aer liber. La o piscină, pe malul lacului Cernica vom fi”, au declarat cei doi artiști pentru emisiunea ”Star Matinal”, de la Antena 1, potrivit spynews.ro.

„Am vorbit deja și la biserică, că pe mine slujba mă interesa în primul rând. Vom fi doar familia și prietenii super apropiați. Ne-a fost greu să-i selectăm, pentru că au fost 120 la început și acum dăi și selectează oamenii să nu se supere. Foarte greu, dar important este să o botezăm pe asta mică ca și slujbă de creștinare și să ne distrăm acolo în familie”, a explicat Deea Maxer

Urmează ruperea turtei

În coctombruie, Deea și Dinu Maxer vor avea parte de un alt eveniment important în viața familiei lor. Aceștia îi vor rupe turta Maysei.

„Moțul va fi la o lună, căci Maysa va avea 11 luni când noi o vom boteza, după care în octombrie va face un an și o să se rupă turta. La nași acasă o să facem ceva în curte, deci nu o să ne mai expunem. Va avea două perechi de nași, suntem în organizări”, a declarat Deea Maxer, conform sursei mai sus-menționate.

citește și...