Deea și Dinu Maxer au sărbătorit nunta de fildeș. ”Ea este femeia vieții mele, fiindcă nu am ochi de cât pentru ea”

01.09.2022, 14:02
Deea și Dinu Maxer au sărbătorit nunta de fildeș. ”Ea este femeia vieții mele, fiindcă nu am ochi de cât pentru ea”
Deea și Dinu Maxer au sărbătorit nunta de fildeș

Deea și Dinu Maxer formează unul dintre cele mai frumoase și unite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au împreună doi copii. la sfârșitul lunii augusrt a acestui an, Deea și Dinu Maxerr au sărbătorit nunta de fildeș. Dinu Maxer a transmis un mesaj plin de emoție pe o rețea de socializare cu ocazia aniversării căsătoriei sale cu Deea Maxer.

Deea Maxer este căsătorită de foarte mulți ani cu muzicianul Dinu Maxer. Cuplul are doi copii, un băiat și o fetiță, Andreas și Maysa.  Deea și Dinu Maxer formează un cuplu de 16 ani, iar de 14 sunt căsătoriți.

La sfârșitul lunii august a acestui an, Deea și Dinu Maxer au sărrbătorit nunta de fildeș. Cu această ocazie, Dinu Maxerr a transmis un mesaj emoționant pe contul său de pe o rețea de socializare.

Deea și Dinu Maxer au sărbătorit nunta de fildeș. ”O puștoaică de 18 ani mă făcea să îmi schimb concepțiile de viață și să îmi doresc să mă căsătoresc cu ea!”

”Nunta de FILDEȘ! Acum 14 ani, o puștoaică de 18 ani ma făcea sa îmi schimb concepțiile de viata și sa îmi doresc sa ma căsătoresc cu ea! Dacă atunci m-ai fi întrebat cum va fi viata noastra peste 14 ani… nu as fi știut ce sa răspund. Ma bucuram de moment, de dragostea ei și de dragostea mea pentru ea!  Iata ca dupa atatia ani s-a dovedit ca ea este FEMEIA VIETII MELE, fiindcă nu am ochi de cât pentru ea, o iubesc cu fluturi în stomac și… dispare lumea din jurul meu când ma ia în brate și ma sărută! Fie ca în fiecare an de acum înainte sa sărbătorim cu aceleași sentimente reciproce!!!!”, a transmis Dinu Maxer în mediul online.

Dinu Maxer a dezvăluit, pentru click.ro, care au fost cele mai frumoase momente din căsnicia sa cu Deea Maxer: „Momentele cele mai frumoase și sensibile au fost categoric venirea copiilor pe lume, petrecerile de botez și de naștere, dar și vacanțele petrecute în doi…apoi în 3 și după pandemie în 4”.

citește și...