Deea Maxer s-a pus pe slăbit. A dat jos 5 kilograme în două luni

28.09.2020, 16:13
Deea Maxer s-a pus pe slăbit. A dat jos 5 kilograme în două luni
Deea Maxer s-a pus pe slăbit. A dat jos 5 kilograme în două luni

Deea Maxer a decis să scape de kilogramele nedorite. Vedeta a luat măsuri în acest sens și a reușit să slăbească cinci kilograme în două luni.

Deea Maxer, partenera de viață a muzicianului Dinu Maxer, a decis să revina la silueta de altădată. În ultima vreme, vedeta a fost intens comentată pentru felul în care arată. Acum, aceasta s-a pus pe slăbit și a explicat la ce tratamente a recurs și ce anume face pentru a avea forma fizică dorită.

În două luni, Deea Maxer a slăbit cinci kilograme. Artista a fost complimentată de soțul său pentru felul în care arată.

Deea Maxer a început să meargă la un cabinet pentru a-și face criolipoliză.

”Toamna asta eram pregătită să îmi fac liposuctie abdominală, să scap de stratul de grăsime prin intervenție chirurgicală.
Prietena mea mi~a zis: Trebuie să încerci mai întâi Criolipoliza la mine în clinică. Azi am venit la  pentru prima experiență de acest gen. Se pare că o să scap de stratul de grăsime, este o metodă de slăbire la rece, fără intervenție chirurgicală.
Nu are reacții adverse, atacă doar stratul adipos nedorit. Este o intervenție controlată care, se pare că, elimină grăsimea prin urină în termen de 30 de zile după procedură.Pentru mine e ceva nou dar aveam nevoie de un restart!
Am grijă la ce mănânc, de mult timp, însă e cazul să încep să fac mai multă mișcare. Apropo, am slăbit în ultimele 2 luni 5 kg. Se pare că organismul își revine mai lent, în cazul meu, după ultima sarcină. Astăzi, Dinu, m-a complimentat : “În sfârșit ești tu! Arăți ca înainte ?, a explicat artista.

Câte kilograme are acum Deea Maxer

”Adevărul este că acum am 66 kg, mai puține adică decât înainte să rămân însărcinată. Evident, cifra kg nu prea contează pentru că poți avea un nr. de kg dar ele să fie repartizate greșit sau să ai multă depunere de grăsime/mai multă masă musculară, depinde…
Însă, ce voiam să vă zic este că este normal SĂ FIM NORMALE! Dacă simți că poți sa faci ceva în plus pentru tine ~ NU ezita! Vă pup, femei frumoase!”, a mai spus Deea Maxer.
citește și...