Cum arată Lili Sandu la 40 de zile după ce a născut. Câte kilograme a slăbit

23.09.2020, 15:47
Cum arată Lili Sandu la 40 de zile după ce a născut. Câte kilograme a slăbit
Cum arată Lili Sandu la 40 de zile după ce a născut. Câte kilograme a slăbit

Lili Sandu a reușit să scape rapid de kilogramele acumulate în timpul sarcinii.  Vedeta le-a arătat fanilor din mediul online cum se prezintă acum din punct de vedere fizic.

Lili Sandu și partenerul ei de viață, Silviu Țolu, formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. În data de 10 august, Lili Sandu a devenit mămică pentru prima oară. Vedeta a adus pe lume un băiețel care a primit numele Thomas Jay.

La 40 de zile de la naștere, Lili Sandu s-a fotografiat în lenjerie intimă și și-a arătat abdomenul. Vedeta le-a dezvăluit prietenilor ei virtuali câte kilograme a reușit să dea jos în această perioadă de timp.

S-au împlinit 40 de zile de la operația de cezariană, de când am născut și am slăbit cam un kilogram pe săptămână, plus cele 10 kilograme pe care le-am lăsat în spital, deci ar fi vreo 15 kilograme și ceva. Mai am vreo 8 kilograme de slăbit, dar cu siguranță se vor duce cu sport. Abia aștept ca medicul să-mi dea ok-ul pentru sală.

Să vă prezint abdomenul meu. Cam așa se prezintă abdomenul, eu zic că destul de bine, uterul s-a mai strâns. Acum trebuie să lucrăm la tonificare și definire. Voi începe un program de sport destul de bine pus la punct, voi avea un antrenor personal. Voi începe șase săptămâni de remodelare corporală, printr-o dietă, un regim pe care îl voi realiza”,a povestit Lili Sandu, citată de protv.ro.

Când își botează Lili Sandu băiețelul

Lili Sandu și Silviu Țolu au declarat că intenționează să-și boteze băiețelul în luna octombrie.

„Nu știm sigur când va fi botezul. Undeva prin octombrie, noiembrie, dar nu știm sigur. Trebuie să vedem ce restricții vor mai fi până atunci, cum vor mai sta lucrurile, încă nu clarificăm nimic. Vrem să fim siguri că se poate face, iar dacă nu, o să facem ceva foarte restrâns pentru că băiețelul trebuie botezat”, a declarat Silviu Țolu la o emisiunea de televiziune.

”Țin foarte mult să facem ceremonia religioasă, petrecerea o să vedem când va fi”, a adăugat Lili Sandu.

citește și...