Deea Maxer nu mai poate avea copii. ”Există riscuri foarte mari”

29.06.2021, 15:36
Deea Maxer nu mai poate avea copii. ”Există riscuri foarte mari”
Deea Maxer nu mai poate avea copii. ”Există riscuri foarte mari”

Deea Maxer a dezvăluit că nu mai poate avea copiii. Artista a explicat ce complicații a avut la cele două nașteri. Deea Maxer a făcut declarații pe această temă la postul de televiziune Antena Stars. Vedeta este căsătorită cu Dinu Maxer și este mama a doi copii, un băiat și o fetiță – Andreas și Maysa.

Deea Maxer a afirmat că după ce-a de-a doua naștere, doctorița ei i-a spus că nu mai poate ține o a treia sarcină.

Artista a explicat că o ecventuală sarcină i-ar pune sănătatea în pericol.

Deea Maxer nu mai poate avea copii. ”Nu mai pot să țin o a treia sarcină din cauza celor două cezariene pe care le am”

„După nașterea Maysei, am hotărât împreună cu doamna doctor, am luat decizia de a-mi lega trompele, pentru că dumneaiei mi-a spus că nu mai pot să țin o a treia sarcină din cauza celor două cezariene pe care le am. Sunt două incizii pe uterul meu, care s-a subțiat și nu ar mai putea să țină o a treia sarcină, pentru că există riscuri foarte mari și îmi pun eu sănătatea în pericol”, a declarat Deea Maxer, citată de spynews.ro.

„Un alt motiv a fost faptul că în timpul cezarienei cu Maysa am avut o hemoragie neașteptată pentru că am varice pe organele interne. O cezariană ar trebui să dureze 45 de minute, iar a mea a durat 3 ore, dar pentru că Dinu a fost alături de mine, doamna doctor a reușit să-mi ducă operația la capăt”, a adăugat aceasta.

Deea și Dinu Maxer, împreună de 16 ani

 

Deea Maxer este căsătorită de foarte mulți ani cu muzicianul Dinu Maxer. Cuplul are doi copii, un băiat și o fetiță, Andreas și Maysa.  Deea și Dinu Maxer formează un cuplu de 16 ani, iar de 13 sunt căsătoriți. Deea Maxer a mărturisit că ea și Dinu se iubesc la fel ca în prima zi și că cel mai important lucru din relația lor este că își sunt fideli unul altuia.

“Sunt cu Dinu de 16 ani și suntem căsătoriți de 13. Întotdeauna am fost romantici, nu numai de Valentine’s Day sau de Dragobete. Dinu obișnuiește să îmi lase bilețele prin casă în care îmi declara dragostea. Iar eu, că să îl răsfăț, îi gătesc ceva bun cu care să îl surprind. Cea mai frumoasă declarație de dragoste este că ne suntem fideli, reciproc, de 16 ani. Suntem mai îndrăgostiți că în prima zi. Ne purtăm ca doi adolescenți care se iubesc nebunește, dar se și ceartă și se tachinează”, a declarat Deea Maxer într-un interviu recent.

citește și...