Deea Maxer, despre situația financiară a familiei sale. ”Avem un trai decent și să le oferim copiilor o viață în care să nu le lipsească lucruri

12.10.2022, 16:56
Deea Maxer, despre situația financiară a familiei sale. ”Avem un trai decent și să le oferim copiilor o viață în care să nu le lipsească lucruri
Deea Maxer, despre situația financară a familiei sale

Deea Maxer, în vârstă de 32 de ani, a vorrbit despre situația financiară a familiei sale. Aceasta și familia sa au o viață linștită. ”Nu pot să spun că ne-am îmbogățit din asta dar avem un trai decent și să le oferim copiilor o viață în care să nu le lipsească lucruri”, a declarat Deea Maxer în cadrul unui inteviu.

Deea Maxer este căsătorită de foarte mulți ani cu muzicianul Dinu Maxer. Cuplul are doi copii, un băiat și o fetiță, Andreas și Maysa.  Deea și Dinu Maxer formează un cuplu de 16 ani, iar de 14 sunt căsătoriți. La sfârșitul lunii august a acestui an, Deea și Dinu Maxer au sărrbătorit nunta de fildeș.

Deea Maxer este director de marketing și vânzări la o firmă de produse cosmetice. De asemenea, are o carieră și în domeniul artistic, alături de partenerul ei de viață, ceea ce le asigură un trai decent, după cum a mărtursit vedeta pentru click.ro.

Deea Maxer, despre situația financară a familiei sale. ”Știi cum îmi dau eu seama că trăiesc în “lux”? Când am posibilitatea să le ofer și altora”

”Bine, câștigam undeva la 2-3000 de euro pe lună atunci când aveam activitatea și munceam zi-noapte, ca să îmi construiesc ceea ce vroiam să construiesc de la zero. În momentul ăsta nu se mai câștigă sumele acelea, evident, dacă ești în concediu. Dar ai un venit acolo, știi că îți intră niște bani, asta e important. Spuneam că în ultima lună și jumătate mi-am cam luat concediu pentru că au început spectacolele de toamnă, nunțile, am avut ceva evenimente. La final de august a fost și aniversarea căsătoriei noastre, m-am dedicat și copiilor mai mult pentru că mi-am dat seama că vor începe școala și grădinița și nu voi mai fi așa mult lângă ei, cum eram astă vară”, a declarat Deea Maxer.


”În ultimul timp activitatea noastră artistică a ajuns a nivelul la care observăm rezultatele depuse de-a lungul anilor, atât eu cât și Dinu. Spectacolele vin, suntem bine. Proiectul de oriental merge în continuare și este solicitat, avem piese noi, prezentăm evenimente împreună, facem un cuplu de prezentatori destul de solicitat, plus activitatea mea cu produsele cosmetice. Dinu, în același timp, produce videoclipuri și piese pentru alți artiști. Nu pot să spun că ne-am îmbogățit din asta dar avem un trai decent și să le oferim copiilor o viață în care să nu le lipsească lucruri. Știi cum îmi dau eu seama că trăiesc în “lux”? Când am posibilitatea să le ofer și altora. Și dacă eu am posibilitatea să le ofer și altora mai mult decât familiei mele, îmi dau seama că îmi permit un lux și atunci eu sunt fericită, nu îmi trebuie mai mult de atât!”, a adăugat vedeta.

 

citește și...