Declarațiile pe care Elena Ionescu nu le-a mai făcut despre fostul ei soț. ”Între noi nu mai există nimic şi nu va mai exista niciodată”

13.07.2020, 11:13
Declarațiile pe care Elena Ionescu nu le-a mai făcut despre fostul ei soț. ”Între noi nu mai există nimic şi nu va mai exista niciodată”
Declarațiile pe care Elena Ionescu nu le-a mai făcut despre fostul ei soț. ”între noi nu mai există nimic şi nu va mai exista niciodată”

Cântăreața Elena Ionescu a făcut mîrturisiri neașteptate despre separarea de cel care i-a fost soț și împreună cu care are un copil.

Elena Ionescu a fost căsătorită cu Dragoș Stanciu, împreună cu care are un băiețel, Răzvan. După separarea de soț, Elena Ionescu își crește singură copilul.

Elena Ionescu a făcut dezvăluiri despre fostul soț într-un interviu pe care l-a acorat pentru okmagazine.ro. Aceasta a povestit cum l-a cunoscut pe acesta într-un infotrip în Turcia, dar și cum a ajuns să divorțeze după doar șase luni după ce l-a adus pe lume pe băiețelul lor.

”Totul a început într-un infotrip în Turcia. Acolo l-am cunoscut pe fostul meu soţ, era cu Cătălin Botezatu, era unul dintre manechinii lui. Însă nu s-a întâmplat nimic, ne-am întors în ţară şi ne-am dat seama că avem multe lucruri în comun şi am început să alergăm în parc. Sunt o familistă şi mi s-a părut că, apropiindu-mă de 30 de ani, era mo-mentul să mă aşez şi eu, deoarece o bună parte din viaţă mi-o sacrificasem pentru carieră.

Cred, însă, că m-am aruncat cu capul înainte, fără să ascult la cei din jur. Dar dacă privesc, astăzi, înapoi şi văd cu ce am rămas, sunt un om fericit, împlinit şi mulţumit. Referindu-mă strict la omul pe care l-am ales atunci, proba-bil că nu a ştiut să îşi asume ce s-a întâmplat între noi. Ne-am despărţit la şase luni după ce l-am născut pe Răzvan şi cred şi acum că am făcut cea mai bună alegere. Probabil că mai târziu ar fi fost mult mai greu”, a mărturisit artista.

”Eu am luptat, tot ce a ţinut de mine am făcut”

Vedeta a afirmat că a făcut tot ce a ținuit de ea pentru a-și salva căsnicia după ce a fost înșelată de soțul ei cu fosta iubită.

”Femeile fac multe concesii atunci când vor ca copiii lor să crească cu ambii părinţi.Eu am luptat, tot ce a ţinut de mine am făcut, dar de cealaltă parte nu s-a întâmplat acest lucru. Tot ce a ţinut de mine şi de dorinţa mea de a rămâne împreună, ca o familie, am făcut”, a mai spus Elena Ionescu.

”Da, şi-a asumat, dar din punctul meu de vedere erau mai multe derapaje de ceva timp, dar a fost nevoie să îmi confirm eu mie că nu e ceea ce trebuie. Dar a fost mai bine că totul s-a petrecut repede şi radical, decât să fie mai târziu şi mult mai greu”, a completat artista.

Elena Ionescu a explicat și în ce relații este acum cu fostul său soț.

”Amiabile. Sper să nu ne deranjăm niciodată vieţile. În afară de grija pe care i-o purtăm fiului nostru, între noi nu mai există nimic şi nu va mai exista niciodată. Îi doresc să fie sănătos, pentru că este tatăl copilului meu”, a încheiat cântăreața.

Elena Ionescu a câștigat ”Survivor România”

Elena Ionescu a câștigat competiția ”Survivor România”, filmată în Republica Dominicană și transmisă de Kanal D. Aceasta a ieșit învingătoare în urma voturilor primite de la telespectatori. În finală, Elena Ionescu s-a întrecut cu trei concurenți din echipa Războinicilor: Lola, Emanul și Iancu Sterp.

citește și...