Declarațiile pe care Andreea Antonescu nu le-a mai făcut despre soțul ei. ”El a mai încercat o împăcare”

04.02.2021, 13:05
Declarațiile pe care Andreea Antonescu nu le-a mai făcut despre soțul ei. ”El a mai încercat o împăcare”
Declarațiile pe care Andreea Antonescu nu le-a mai făcut despre soțul ei. ”El a mai încercat o împăcare”

Cântăreața Andreea Antonescu a oferit detalii despre partenerul său de viață, Traian Spak, de care s-a separat, dar de care încă nu a divorțat.

Andreea Antonescu a fost căsătorită cu Traian Spak, împreună cu care are o fetiță, Sienna. Cei doi s-au separat, iar fostul partener al cântăreței a rămas în America. La emisiunea ”Xtra Night Show”, de la postul de televiziune Antena Stars, Andreea Antonescu a explicat de ce nu a divorțat încă de soțul său. „Aș vrea să mergem frumos la notar, să semnăm actele, aici în România. Am tot amânat din cauza pandemiei, el dacă a tot fost plecat, nu s-a putut întoarce aici, am rămas așa. Am făcut un contract de separare de bunuri, ce a fost al meu, muncit de mine, am luat eu, ce a fost al lui, și-a luat înapoi. Traian este un om foarte civilizat, cu mult bun-simț. Nu mi-a cerut cadourile înapoi. Ne-am cunoscut la o vârstă fragedă, am crescut împreună, avem un respect foarte mare unul față de altul. De doi ani și jumătate nu a mai venit în România”, a declarat cântăreața, potrivit spynews.ro.


Artista a mai mărturisit că Traian Spak a încercat să se împace cu ea după separare. „El a mai încercat o împăcare, dar am fost foate maturi când am luat această decizie. Eu eram aici concentrată pe proiectele mele din România, el pe munca lui din State, deci nu ar mai fi mers. A fost omul cu care mi-am împărțit viața 14 ani”, a mai spus vedeta.

Andreea Antonescu nu are o relație în prezent

În prezent, Andreea Antonescu nu este implicată în nicio relație, după cum a dezvăluit în cadrul unui interviu pentru revista Avantaje.

”Încă sunt singură, dar bineînțeles dacă cineva îmi atrage atenția și este un pic peste mine din punct de vedere al caracterului și al ambiției, poate deveni un partener de viață. Și am promis că fac o nuntă în august 2021, deci am o nuntă de pregătit! Problema este că nu am găsit mirele. În rest, le rezolv”, a declarat vedeta.

”Nu este nimeni în acest moment în viața mea. Nu aș putea spune nimic, decât cele spuse anterior, că ar trebui să fie mai puternic decât mine … și, deși o să par rea, să fie mai bărbat decât cei pe care i-am întâlnit până acum!”, a adăugat aceasta.

 

 

citește și...