Declarații revoltătoare ale bărbatului care a dat foc fetei de 17 ani. Ce a spus despre adolescentă

16.06.2020, 15:26
Declarații revoltătoare ale bărbatului care a dat foc fetei de 17 ani. Ce a spus despre adolescentă
Declarații revoltătoare ale bărbatului care a dat foc fetei de 17 ani. Ce a spus despre adolescentă

Apar noi informații șocante despre cazul tinerei de 17 ani din Mehedinți, incendiată de un criminal în serie! Bărbatul de 45 de ani care i-a dat foc adolescentei a cerut să fie plasat în arest la domiciliu. În plus, a ținut să precizeze că o poate ajuta pe victimă să își revină.

Ion Turnagiu a fost plasat în arest pentru 30 de zile! Tânăra de 17 ani îl acuzase de viol și agresiune, cu doar câteva zile în urmă.

Criminalul a fost audiat

Când a fost prins de autorități, criminalul s-a plâns că nu mai mâncase de patru zile și că este deranjat de faptul că fata l-a reclamat la Poliție. Bărbatul a fost eliberat anul trecut din închisoare după ce a fost condamnat pentru 5 crime.

În instanță, bărbatul a cerut judecătorului să fie lăsat în arest la domiciliu, motivând că are mijloacele financiare necesare, scrie Digi24.

În același timp, tânăra este internată în stare gravă la spital, cu şanse reduse de supraviețuire.

Tânăra ar fi avut o relație cu criminalul

Victima a suferit arsuri profunde pe 90% din suprafața corpului, iar medicii încearcă acum să o salveze.Pe de altă parte, vecinii tinerei din comuna Dârvari, județul Mehedinți, susțin că adolescenta mergea foarte des acasă la criminal, deși tatăl său era plecat la muncă în străinătate.

Se pare că cei doi aveau o relație, iar bărbatul de 45 de ani ar fi luat foc în momentul în care a aflat că fata se vede cu un alt băiat.

Am auzit zgomot. Am văzut fata arsă în salvare. Pe el îl știam. Era un tip retras, însă venea des aici. Erau prieteni. Știam că a fost în pușcărie și că avut pedeapsă mare. Ar trebui să nu le mai dea drumul deloc criminalilor în libertate. E o nenorocire mare. Fata e arsă grav. Fața nu i se cunoaște. Nu mai are și păr. A dat, pur și simplu, cu benzină, pe ea’, a declarat un vecin pentru Actual Mehedinți.

citește și...