Mărturii șocante ale tatălui fetei incendiată în Mehedinți: ‘Băi, tati, mă sună să mă duc la el’ 

14.06.2020, 22:47
Mărturii șocante ale tatălui fetei incendiată în Mehedinți: 'Băi, tati, mă sună să mă duc la el' 
Mărturii șocante ale tatălui fetei incendiată în Mehedinți: 'Băi, tati, mă sună să mă duc la el' 

Cazul tinerei de 17 ani din comuna Dârvari, județul Mehedinți, incendiată de un recidivist eliberat din pușcărie în 2019 a șocat o țară întreagă! Fata se zbate acum între viață și moarte pe un pat de spital, în vreme ce agresorul ei, Ion Turnagiu, în vârstă de 45 de ani, a fost reținut.

Bărbatul fusese eliberat din pușcărie pentru bună purtare! El a decis să îi dea foc tinerei, după ce aceasta mersese la poliție și depusese deja o plângere pe numele lui.

Fata se află în stare gravă la spital

În prezent, adolescenta este internată în stare critică, având 90% din suprafața corpului arsă.

‘Are arsuri pe 90% din suprafaţa corpului, iar şansele de supravieţuire sunt minime, pentru că arsura este foarte profundă. Starea este foarte gravă. Este totul ars profund. Este foarte arsă în zona capului şi a feţei. Sunt arse şi căile respiratorii’, a declarat Raluca Alexandru, purtătorul de cuvânt al Spitalului Grigore Alexandrescu din Capitală.

După incident au ieșit la iveală informații halucinante. Se pare că agresorul îl cunoștea pe tatăl tinerei din Mehedinți. Cei doi erau prieteni și au lucrat o perioadă în Olanda.

Tatăl tinerei era prieten cu criminalul

Tatăl adolescentei a recunoscut că fata lui era hărțuită de Ion Turnagiu, iar aceasta a decis să meargă la Poliție. Din păcate, fără succes.

‘A plecat și, uite, a făcut belele. A fost și el cu mine aici, la muncă și a plecat. A stat patru zile și a plecat.Eram prieteni de familie. El nu a avut familie, eu am avut familie, el nu a avut. El a fost un fost pușcăriaș.

În general se comporta foarte bine, am fost prieten cu el, ne-am împrietenit. A venit pe la mine, l-am pus la masă, am mâncat, am făcut… Vă dați seama, am venit cu el în Olanda. Nu a avut nicio relație. Fiica mea are 17 ani, el are 46, vă gândiți și dumneavoastră că este ceva diferență. Și dacă ar fi avut relație, nu voiam eu să aibă relație.

O tot suna pe fată. El a avut două conturi de Facebook și o suna pe fată. Mă suna fata: “Băi, tati, ce fac cu ăsta că uite, mă sună să mă duc la el și nu știu ce”. A mai fost altă chestie, că el a luat o mașină de la cineva și i-a luat ăla și mașina și nu știu ce. El a căutat să se răzbune pe fiica mea că l-a dus la Poliție. La anii ăștia de pușcărie nu trebuia dat drumul, așa lege este la noi în România’, a povestit bărbatul pentru Digi24. 

citește și...