Declarație neașteptată a lui Laurette. ”Am înșelat și am fost înșelată”

27.02.2021, 12:19
Declarație neașteptată a lui Laurette. ”Am înșelat și am fost înșelată”
Declarație neașteptată a lui Laurette. ”Am înșelat și am fost înșelată”

Laurette a  făcut confesiuni. Aceasta a vorbit despre relațiile sale și despre infidelitate.

Laurette Atindehou este mama unei fetițe, Serena. Laurette a fost căsătorită cu Ciprian Nistor, de care a divorțat în anul 2018. La emisiunea ”Teo Show”, de la postul de televiziune Kanal D, Laurette a vorbit despre bărbații din viața sa și despre infidelitate. „Unii dintre iubiții mei aveau milioane de euro, dar pot să-i număr pe degete. Cel mai bogat iubit al meu este unul din cei mai bogați români din lume. Era si generos, mi-a dat cadouri. Și soțul meu mi-a dat o sumă mare, atunci când mi-am achiziționat casa”, a declarat vedeta, citată de click.ro.

„Pentru un milion de euro mi-aș înșela soțul! Am înșelat și am fost înșelată. Am iertat când am fost înșelată, dar nu se merită. Sunt o femeie foarte rece și mama zice că am inima de gheață și că nu o să stau cu nici un bărbat. Dar asta e pentru că am trecut prin lucruri rele în relațiile mele cu bărbații”, a mai spus Laurette.

Laurette nu și-a mai văzut tatăl de opt ani

Laurette și-a cunoscut tatăl, pe care nu l-a văzut niciodată timp de 27 de ani, în cadrul unei emisiuni TV. Acum, Laurette a mărturisit că nu s-a mai văzut cu acesta de opt ani, însă există șanse să se revadă în curând.

Christian, tatăl lui Laurette, locuiește în Benin, Africa. vedeta a mărturisit că acum vorbește destul de des cu părintele ei.

„De aproape 8 ani nu ne-am mai văzut. Există șansa să ne vedem, am vorbit cu el despre asta. El ne așteaptă acolo sau, dacă nu se va putea, vrea să vină el din nou în România. Vorbim destul de des, ca să zic așa”, a declarat Laurette recent.

 

citește și...