Declarația sfâșietoare a fiului lui Leo Iorga, la doi ani de la moartea artistului. ”Din păcate, nu l-am mai visat pe tata, mi-e foarte dor de el”

03.11.2021, 14:38
Declarația sfâșietoare a fiului lui Leo Iorga, la doi ani de la moartea artistului. ”Din păcate, nu l-am mai visat pe tata, mi-e foarte dor de el”
Declarația sfâșietoare a fiului lui Leo Iorga, la doi ani de la moartea artistului. ”Din păcate, nu l-am mai visat pe tata, mi-e foarte dor de el”

Leo Iorga a încetat din viață în luna noiembre a anului 2019. Fiul regretatului artist a făcut declarații sfâșietoare la doi ani de la dispariția acestuia.  ”Din păcate, nu l-am mai visat pe tata, mi-e foarte dor de el”,a spus Edy Iorga, fiul celebrului muzician. Familia lui Leo Iorga a făcut parastasul de doi ani al artistului zilele acestea.

Leo Iorga a fost un apreciat muzician, vocalist al formațiilor Pacific, Cargo, Compact, Schimbul 3, Pacifica, PACT by Leo Iorga & Adi Ordean și Compact B. Leo Iorga a încetat din viață în data de 2 noiembrie 2019, la vârsta de 54 de ani, după opt ani de luptă cu cancerul. La începutul anului 2011, Leo Iorga a fost diagnosticat cu cancer pulmonar. Pe 9 mai 2014, fostul component al trupei Compact a suferit o operație pe creier, în urma depistării unei metastaze.

Leo Iorga a fost căsătorit cu Paula. Cei doi băieți ai artistului, Edy și Paul, i-au organizat zilele acestea parastasul de doi ani la Cimitirul Bellu. Fiul său cel mare al artistului, Edy, a făcut mărturisiri emoționante pentru click.ro.

Declarația sfâșietoare a fiului lui Leo Iorga, la doi ani de la moartea artistului. ”Părintele duhovnic, și cel mai bun prieten al lui tata, a compus o melodie pe care a cântat-o la chitară, în memoria tatălui nostru”

“Merg destul de des la Bellu. Merg de câte ori pot. În perioada asta dintre valuri am fost destul de ocupat, dar ajung de două ori pe lună cel mai rar, iar cel mai des, aproape săptămânal. Fac cu schimbul cu fratele meu, curățăm, dăm cu mătura, schimbăm bateriile la candele. Mama merge mai rar, pentru că ea s-a retras temporar la mare. S-a dus astă vară la mare, să aibă grijă de vilă și nu s-a mai întors. Tatăl ei, adică bunicul nostru, a murit și a mai rămas acolo cu bunica. Slujba de pomenire în sine am făcut-o la cimitir, la Bellu, cu părintele nostru duhovnic, iar masa s-a transformat într-o donație către o mănăstire, din care au făcut pachete pentru sărmani. Dragoș Frîncu, părintele duhovnic, și cel mai bun prieten al lui tata, a compus o melodie pe care a cântat-o la chitară, în memoria tatălui nostru. A fost un moment frumos. Din păcate, nu l-am mai visat pe tata, mi-e foarte dor de el”, a declarat Edy Iorga.


Acesta a mărturisit că șiu-ar dori ca mama sa, Paula să nu rămână singură și să își refacă viața: “Mama este o fire luptătoare, chiar dacă încă e afectată, încearcă să nu ne arate. I-am zis să se gândească foarte bine la ea, pentru că nu aș vrea să rămână singură. Am avut o discuție foarte sinceră în care i-am spus că aș fi de acord cu ea, i-aș respecta decizia dacă, vreodată, s-ar pune problema să își refacă viața. Nu zice nimeni să o iei de la capăt, să iubești, să te căsătorești, dar măcar să ai o persoană lângă tine, ar ajuta mult. Tata e de neînlocuit, clar”.

citește și...