Declarația plină de tristețe a fiului lui Marcel Toader. ”Nu pot să uit ce s-a întâmplat, însă trec mai departe”

05.08.2020, 14:06
Declarația plină de tristețe a fiului lui Marcel Toader. ”Nu pot să uit ce s-a întâmplat, însă trec mai departe”
Declarația plină de tristețe a fiului lui Marcel Toaer. ”Nu pot să uit ce s-a întâmplat, însă trec mai departe”

Fiul lui Marcel Toader a făcut o declarație plină de tristețe la un an de la moartea tatălui său.

Omul de afaceri Marcel Toader a încetat din viață în luna august a anului 2019. Acesta a murit în urma unui infarct, la vârsta de 56 de ani. Fiul său, Maximilian, a mărturisit că se gândește tot timpul la cel care i-a fost tată. Pe contul lui de socializare, Maximilian Toader a făcut o declarație plină de tristețe la un an de când tatăl său a murit.

”Tata, încă nu-mi vine să cred că a trecut fix un an de când nu mai ești printre noi.
Nici acum nu pot să uit cea mai urâtă zi din viața mea când am primit vestea că ai murit! Să știi că sunt bine sănatos, vindecat, dar cu multe cicatrici rămase in suflet!

Cu această întâmplare mi-am dat seama că am puterea să trec peste orice in viață iar lucrurile se așează ușor, ușor. Sper că ești bine oriunde te-ai dus și mai sper că ți-ai găsit liniștea sufleteasca! Ai grijă de tine și să știi că ai rămas adânc in inima mea!”, este mesajul lui Maximilian Toader.

”A fost un șoc foarte puternic pe care l-am trăit și îl trăiesc”

La Antena Stars, Maxcimilian Toader a făcut declarații despre tragedia prin care a trecut anul trecut.

„A fost un șoc foarte puternic pe care l-am trăit și îl trăiesc. Mi-am dat seama că am puterea să trec peste orice în viață”, a spus tânărul, citat de spynews.ro.

„Nu aș putea să schimb nimic, dacă aș da timpul înapoi. Doar m-aș bucura mult mai mult de prezența lui. Lecțiile astea de viață încă le am întipărite în minte de la el, iar acum s-au întipărit mult mai mult de când a murit. M-au sunat și prietenii tatălui meu. Nu pot să uit ce s-a întâmplat, însă trec mai departe. Trebuie să îmi văd de viața mea și nu am cum să rămân blocat într-o tragedie”, a adăugat Maximilian Toader.

Vrea să-și cumpere un apartament

Maximilian Toader a vorbit și despre planurile sale. Acesta vrea să-și cumpere un apartament.

„Trebuie să termin cu succesiunea. De acum trebuie să ma interesez ce mai am de făcut, ca să termin cu această poveste. Va mai trebui să pun eu ceva în plus ca bani pentru apartament”, a mai declarat Maximilian Toader.

citește și...