Maximilian Toader, fiul lui Marcel Toader, era fascinat de tatăl său! Dezvăluirea de suflet făcută de băiatul fostului sportiv

03.08.2019, 20:29
Maximilian Toader, fiul lui Marcel Toader, era fascinat de tatăl său! Dezvăluirea de suflet făcută de băiatul fostului sportiv
Marcel Toader și fiul său erau cei mai buni prieteni

Marcel Toader, care s-a stins din viață astăzi, la 56 de ani, avea un singur fiu, Maximilian, iar cei doi aveau o relație cu totul deosebită. 

Deși a fost căsătorit de șase ori, Marcel Toader avea un singur fiu, Maximilian, despre care vorbea de fiecare dată cu adorație. Cei doi petreceau foarte mult timp împreună și erau cei mai buni prieteni. 

„Eu încă am dubii dacă este tatăl meu sau fratele meu mai mare! Nu îmbătrânește niciodată! Cel mai bun prieten”, a scris Maximilian Toader într-o postare din trecut de pe Facebook. 

„Eu vin dintr-o familie tradiționalistă. Max a fost spectatorul a tot ceea ce mi s-a întâmplat mie, el a învățat lucrurile la justa lor valoare. Chiar zilele trecute eram la mare și a scris pe pagina de socializare că nu știe sigur dacă sunt tatăl lui sau fratele mai mare. Visul meu a fost să am cinci copii. Eu sunt un tip echilibrat, băiatul meu a fost lângă mine mereu. Îmi doresc foarte mult o fetiță pe care să o cheme Izabela”, declara afaceristul în urmă cu un an. 

Marcel Toader a decedat astăzi, din cauza unui infarct pe care l-a suferit în timp ce se afla la masă. În tinerețe, afaceristul a jucat rugby la Steaua, echipă cu care a câștigat trei titluri de campion. Totodată Toader a făcut parte din lotul selecționatei de rugby a României la Campionatul Mondial din 1987. 

Omul de afaceri a fost în centrul atenției presei după trei căsnicii eșuate, cu Anamaria Ferentz, Gabriela Cristea și Maria Constantin. Divorțurile sale au fost presărate cu scandaluri și au ținut multă vremea prima pagină a ziarelor.

 

citește și...