Ce avere are Oana Zăvoranu! Câți bani a moștenit de la mama sa

18.01.2020, 15:58
Ce avere are Oana Zăvoranu! Câți bani a moștenit de la mama sa
Ce avere are Oana Zăvoranu! Câți bani a moștenit de la mama sa

Averea Oanei Zăvoranu a fost motivul pentru care vedeta și mama sa au purtat un război ani la rând. Iată câți bani a moștenit în cele din urmă și cum i-a investit. 

Deși în presă a circulat informația că Oana a primit moștenire de la mama sa zeci de milioane de euro, suma nu este chiar atât de mare, însă este mai mult decât suficientă pentru o viață de lux. 

Ce avere are Oana Zăvoranu

Bruneta a moștenit în jur de cinci milioane de euro și o parte din ei a fost investită deja. Oana și-a deschis o clinică medicală și a lansat un parfum. În plus, vedeta a mărturisit, la un moment dat, că lunar cheltuie peste 10 mii de euro pentru a se îngriji și menține în formă.

„A aflat că ei pândeau să moară ea, pentru că ei erau convinși că va muri, și să facă o mărire de capital ca să o lase fără absolut nimic. Pot să îți aduc actul cu banii pe care i-am scos eu într-o anumită zi de la o bancă, care au fost urmarea unui an și ceva de procese și a vreo 15 ani de bătălie cu mama. Și acea sumă în acte este 1.175.000€”, a spus Oana la o emisiune TV, scrie Antena Stars. 

 

citește și...