Ce planuri are fiul lui Marcel Toader. Ce vrea să facă Maximilian cu toate afacerile tatălui său

21.10.2020, 10:35
Ce planuri are fiul lui Marcel Toader. Ce vrea să facă Maximilian cu toate afacerile tatălui său
Ce planuri are fiul lui Marcel Toader. Ce vrea să facă Maximilian cu toate afacerile tatălui său

Maximilian Toader, fiul regretatului Marcel Toader, a explicat ce are de gând să facă cu toate afacerile care i-au aparțin ut tatălui său.

Omul de afaceri Marcel Toader a încetat din viață în luna august a anului 2019. Acesta a murit în urma unui infarct, la vârsta de 56 de ani. Fiul său, Maximilian,a fost invitat la emisiunea ”Showbiz Report”, de la postul de televiziune Antena Styars, und a explicat ce are de gând să facă cu afacerile care i-au aparținut tatălui său. Acesta a vorbit și despre datoriile cu care a rămas după dispariția lui Marcel Toader.

”O să închid toate afacerile, sunt vechi. Vreau să păstrez doar proiectul de la Aquapark, pe care vreau să-l vând. Valorează miliaoane de euro, este foarte mare. Datoriile le-am plătit după ce am vândut apartamentul tatălui pe care am luat 137.000 de euro, iar mie îmi trebuiau 150.000 de euro. Mai am mici chestii de plătit, dar trebuie să merg să văd ce surprize mă mai așteaptă”, a declarat Maximilian Toader, conform spynews.ro.

Fiul lui Marcel Toader a explicat că în această perioadă de criză provocată de pandemia de coronavirus îi este greu să facă bani, dar a avut grijă să-și pună ceva bani deoparte.

”Acum, pe perioada asta, este foarte greu să fac bani. Până acum organizam petreceri, acum mă întrețin din banii puși deoparte, am învățat să fiu foarte chibzuit cu banii”, a adăugat Maximilian Toader.

Mesajul dureros al lui Maximilian Toader la uin an de la moartea tatălui său

În luna august, când s-a împlinit un an de la moartea lui Marcel Toader, Maximlian a transmis un mesaj plin de durere pe contul său de socializare.

”Tata, incă nu-mi vine să cred ca a trecut fix un an de când nu mai ești printre noi. Nici acum nu pot să uit cea mai urâtă zi din viața mea când am primit vestea că ai murit! Să știi că sunt bine sănatos, vindecat dar cu multe cicatrici rămase in suflet!

Cu această întâmplare mi-am dat seama că am puterea să trec peste orice in viață iar lucrurile se așează ușor, ușor. Sper că ești bine oriunde te-ai dus și mai sper că ți-ai găsit liniștea sufleteasca! Ai grijă de tine și să știi că ai rămas adânc in inima mea!”, spunea el.

citește și...