Declarația pe care Jojo nu a mai făcut-o despre Paul Ipate. ”Am zis că nu o să ne îndrăgostim unul de celălalt”

03.07.2021, 16:31
Declarația pe care Jojo nu a mai făcut-o despre Paul Ipate. ”Am zis că nu o să ne îndrăgostim unul de celălalt”
Declarația pe care Jojo nu a mai făcut-o despre Paul Ipate. ”Am zis că nu o să ne îndrăgostim unul de celălalt”

Jojo formează împreună cu actorul Paul Ipate unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. În data de 13 iulie anul acesta, cei doi aniversează șapte ani de relație. Cu această ocazie, Jojo a făcut o frumoasă declarație de dragoste pentru cel care îi este partener și a enumerat câteva dintre lucrurile care îi plac cel mai mult la acesta.

Vedeta are doi copii –  un băiețel, Achim, din primul mariaj, și o fetiță, Zora, din povestea de dragoste pe care o trăiește cu actorul Paul Ipate. În data de 13 iulie 2021, Jojo și partenerul ei de viață, Paul Ipate, aniversează șapte ani de relație.

Pe contul său de socializare, Jojo, pe numele său real Cătălina Grama, a făcut declarații neașteptate despre cel care îi este partener de viață.

Declarația pe care Jojo nu a mai făcut-o despre Paul Ipate.   ”Acum șapte ani am știut că el e cel lângă care vreau să merg mai departe”

”Omul meu ❤️ Paul Ipate. Pe culmile gloriei sau doi necunoscuti, la bine la greu indiferent de ceea ce ne ofera viata. Acum sapte ani am stiut ca el e cel langa care vreau sa merg mai departe atat cat ne va permite Cel de Sus. E partenerul meu in toate, si ma motiveaza sa fiu cea mai buna varianta a mea! Pe langa faptul ca e cel mai bun tatic, e si cel mai bun partener de conversatie! Nu cred ca am vorbit mai mult cu altcineva pe lumea asta despre orice!  Vitan & Berceni pentru multi ani de acum incolo!?? Pe 13 iulie implinim 7 ani de cand am hotarat sa fim alaturi unul de celalalt.  Pentru ca ziua noastra ne prinde la treaba, ne-am hotarat sa o sarbatorim in micul nostru paradis grecesc, Skiathos!”, a menționat artista pe contul ei de socializare.

Acesta a explicat și ce anume îi place foarte mult la partenerul său de cuplu:  ”Lucruri pe care le ador la tine @paulipate:
* felul in care zambesti si ti se micsoareaza ochii cand vrei sa ma pacalesti sau sa ma convingi sa fac ceva ce stii ca nu-mi place?
* rasul tau in hohote si felul aparte in care te lasi pe spate cand faci asta
* seriozitatea ta cand le tii copiilor cate un discurs de care stii ca nu vor tine cont la final??‍♀️
* incantarea ta cand descoperi ceva nou!
* faptul ca oriunde am merge esti sufletul petrecerii!
* “renuntarea” ta de cate ori nu iti iese ceva cum vrei si faptul ca te razgandesti in 10 min
* felul in care nu auzi nimic din ce iti spun cand nu vrei sa auzi. Si stiu ca tu chiar nu ai auzit!
* faptul ca esti pentru mine si copii cel mai mare sprijin chiar si daca te afli in cealalta parte a lumii! ❤️
Am zis ca nu o sa ne indragostim unul de celalalt. Au trecut 7 ani de atunci!? Mai avem timp!??? La multi ani iubitul meu! Iti multumesc pentru 7 ani frumosi! ?”, a mai scris Jojo în mediul online.

citește și...