Declarația neașteptată a lui Smiley despre Gina Pistol. ”Nu a fost o dragoste la prima vedere”

18.02.2021, 16:45
Declarația neașteptată a lui Smiley despre Gina Pistol. ”Nu a fost o dragoste la prima vedere”
Declarația neașteptată a lui Smiley despre Gina Pistol. ”Nu a fost o dragoste la prima vedere”

Smiley a făcut declarații neașteptate despre iubita lui, prezentatoarea de televiziune Gina Pistol.

Gina Pistol este însărcinată, ea și iubitul său, Smiley, urmând să devină în curând părinți pentru prima dată. Artistul a vorbit despre povestea de iubire dintre el și prezentatoarea de televiziune, dezvăluind că între ei nu a fost o dragoste la prima vedere.

“M-am îndrăgostit de Gina treptat, nu a fost o dragoste la prima vedere, ne simpatizam de la distanță. Niciodată nu m-am gândit pentru că ori eram eu într-o relație, ori ea, ori amândoi. Treptat a venit totul, natural”, a spus Smiley într-un interviu pe care i l-a acordat lui Damian Drăghici, potrivit click.ro.


Smiley, dezvăluiri din relația cu Gina Pistol. ”Nu pune presiune, nu pune întrebări, nu îmi cere socoteală”

Cântărețul a mărturisit că el și Gina Pistol se înțeleg foarte bine și a explicat și de ce.

”E o fată cu suflet mare, foarte empatică și sensibilă, cumva băiețoasă, de gașcă, mă echilibrează foarte tare și nu pune niciun fel de presiune, știind programul meu și știind ce vreau să fac, mă sprijină. De multe ori nu are cu ce să mă ajute efectiv, dar mă ajută pur și simplu că nu pune presiune, nu pune întrebări, nu îmi cere socoteală pentru nopțile sau orele petrecute la studio. Are foarte multe calități ca femeie și ca om. Nu-i un om care să-ți ia energie, ci îți dă energie. Care mă distrează, eu mă distrez cu Gina și este important. Are un simț al umorului senzațional”, a afirmat artistul.

Smiley a vorbit și despre cumvede viața de viitor tătic. ”E ceva nou, sunt extrem de entuziasmat de ceea ce o să urmeze. Doar că, nu există discuție pe care o am cu prietenii, mai ales dacă au ei copii sau dacă sunt o familie, să nu-mi povestească prin ce au trecut ei și să-mi spună la ce să mă aștept. Iar eu stau să le încasez. Totul e nou. Tocmai de aia sunt entuziasmat, pentru că mie mi-a plăcut tot ce e nou. Întotdeauna am căutat să îmi dau refresh, în general, nu ca artist, ca om. Vreau să experimentez, să văd lucruri noi, să aud lucruri noi. Și în special să simt lucruri noi. Și de aia sunt cel mai entuziasmat că voi simți ce nu am simțit până acum”, a mărturisit el.

citește și...