Andreea Mantea, în lacrimi la cimitir. ”Îmi lipsește foarte mult, îmi lipsește enorm”

10.02.2021, 10:16
Andreea Mantea, în lacrimi la cimitir. ”Îmi lipsește foarte mult, îmi lipsește enorm”

Prezentatoarea de televiziune Andreea Mantea a izbucnit în lacrimi în momentul în care a fost la mormântul bunicii ei, de care a fost extrem de apropiată.

Andreea Mantea a avut o relație extraordinară cu bunica ei, despre care afirmă că i-a fost a doa mamă. Bruneta a fost la cimitir, la mormântul bunicii sale, unde nu s-a putut abține din plâns.

„Mereu am simțit-o pe mamaia ca pe mama mea. Mama se supără dacă vede asta! Am simțit că am două mame! (…) Mult! Îmi lipsește foarte mult, îmi lipsește enorm, pentru că aveam curajul să-i spun orice. Tot, tot! Non stop îmi lipsește, non stop, non stop, non stop. Să vorbesc cu ea, să stea cu David, să-l cunoască pe David, să vorbească cu David, să-l învețe și pe el ce m-a învățat pe mine, să nu știu, să vorbesc cu ea, să mă duc la ea, să stau cu ea, să o aud, să o văd, să o simt, să facă ceva, să mă certe, să mă certe când greșesc, wow ce mă certa. Ai văzut cum merg oamenii la psiholog, se duc și spun tot la psiholog, eu mă duc la ea și îi spun tot, încă, și acum. Penttu că dacă ea nu mai e, mă duc acolo și spun acolo, că nu am unde, și-i povestesc ei tot, și-i spun, și-i spun. Știi ce cred, că ea în continuare mă ajută. Sunt multe lucruri pe care unii oameni nu le-ar crede dacă le spun”, a mărturist Andreea Mantea, printre lacrimi, în emisiunea „Trăiri alături de Andreea Mantea”, potrivit wowbiz.ro.

Andreea Mantea e mama unui băiețel

Andreea Mantea  are un băiețel, David, din povestea de dragoste pe care a trăit-o cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea. În prezent, bruneta are un reality show-ul pe care îl are la Kanal D – ”Trăiri alături de Andreea Mantea”Andreea Mantea a fost prezentatoarea primelor două sezoane ale show-ului matrimonial ”Puterea Dragostei”, de la Kanal D, unde a fost ulterior înlocuită de Cristina Mihaela Dorobanțu.

La o emisiune TV, Andreea Mantea a vorbit despre faptul că a fost nevoită să-l ia pe David peste tot cu ea la filmări. „Avea câteva lunișoare și nu m-am gândit niciodată la el că poate suferi. M-am gândit că poate sufăr doar eu. Și aveam deplasările alea prin țară și decât să mă gândesc că sufăr eu de dorul lui, mai bine preferam să zic că suferă el, să fie transportat de colo colo. Și tot timpul l-am luat după mine. El a fost lipit de mine de mine, doar că în spatele camerelor”, a explicat vedeta.

”El știa deja și cu limita de cadru. Știa până unde nu are voie. Iar acum de când a auzit că are voie în fața camerei se duce și le explică: veniți să vă arăt, aici este jucăria mea. Și se uită așa la cameră și îți dai seama, e copil, e extrem de obositor”, a mai spus Andreea Mantea.